søndag 24. januar 2010

Smart oppvering sytråd!

I forrige innlegg viste jeg frem denne boksen som jeg oppbevarer undertrådsneller i. Cathrine fra Cathrines kreative hjørne lurte på hvor man får tak i sånne. Dette er egentlig en boks med lokk. Men jeg tok av lokket og hengte den opp med dobbelsidig teip. Liker å ha ting tilgjengelig men ute av veien. denne ble perfekt.

Sånn ser den ut og du kan få tak i den på Ritas håndarbeidsstue under sytilbehør.

De to hyllene jeg bruker til overtråd, fikk jeg av søsteren min Anne Marie i bursdagsgave i fjor sommer. Hun fant de i en av bodene i Molde under Moldejazz. Vet ikke hvor man får tak i sånne, men kanskje er det noen andre her inne som vet??


Ha en flott søndag! :)

8 kommentarer:

 1. Din smarting! Veldig lurt! Deilig å ha orden i sysakene:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Her er jeg vel på veeeldig tynn is...Vet ikke helt åssen jeg skal kommentere? "Kule trådsneller!" eller "Så herlige snellehyller"? Hmmm, tror jeg får nøye meg med å ønske deg en flott søndag!

  SvarSlett
 3. Du all verden sier jeg. Dette var en smart løsning.

  Det er så mye kjekkere å jobbe når det er system i tingene som brukes. Og med alle de prosjektene du har, kreves det nok å være litt disiplinert.

  Sender deg mail litt senere i dag.

  Klem og forsatt fin søndag.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tilbakemeldingen!

  Kommer tilbake med vitale mål når bestillingen kommer....

  Fortsatt fin helg!!!

  klem

  SvarSlett
 5. Så fin orden du har det var toppen smart forvaring. Jeg trur man kan köpe den til og ha tråsneller på på hantvärkt marknader her i sverige, men jeg vet ikke i norge desverre.
  Ser vi har samme märke på symarskin, men min er nok ikke så avansert som din (min er Jarome MS2522)Jeg hade så flax og få den av mamma når hun kjöpte ny og denne var nesten ny.
  Önsker deg en god natt vennen!

  SvarSlett
 6. Ja, nå ble det orden i sysakene!! På skolen jeg jobber på var den gamle håndarbeidslæreren gift med sløydlæreren, og han hadde tatt plankebiter og slått ned store spiker til å oppbevare trådsnellene på!!

  SvarSlett
 7. Veldig smart! Sjølv om eg har eit stort syskrin, følar eeg at eg ikkje har heilt oversikt.
  Ynskjer deg ein flott måndag.
  Siri

  SvarSlett
 8. Hei Ellen!
  Takk for opplysningene, ja, dette var supersmart! De trehyllene du hadde fått av søsteren din, skulle jeg gjerne likt å få tak i noen av! Kanskje de finnes på håndverksmarkeder og slikt da? Eller, med en handyman innen rekkevidde, kanskje det kunne blitt en råd med det?! Den med treplanker og noe spiker (Krisin sin kommentar), var jo brukbar den også!!!

  Ha en fin uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails