torsdag 11. mars 2010

Heklerier og bursdag!

Jeg har alltid likt å hekle men har egentlig aldri vært så veldig begeistra for heklede duker m.m. Men de siste årene har jeg funnet ut at hekling kan brukes til så mangt. Her har jeg brukt det på en kjole til mansjetter og halspynt.


Jeg har også oppdaget andre bloggere som bruker hekling på en for meg helt ny måte. Bare se på dette. Denne stolen er bare fantastisk skjønn. Se flere bilder i bloggen til ChatrinesLiving. Kreativ og inspirerende blogg.


Bloggen til Pillepalle er også en nydelig blogg. Pillepalle hekler de nydeligste ting og er utrolig flink på fargekombinering. Det gjør noe veldig positivet med humøret mitt å besøke bloggen til Pillepalle. Bare se på dette nydelige stoltrekket.
(Ser plutselig at jeg har brukt ordet nydelig tre ganger. Men så er jo ordet nydelig et bra nydelig ord også da som passer til Pillepalle sine nydelig heklerier!)

I bloggen til CathrinesKreativeHjørne fant jeg disse nydelige babytøflene. Besøk denne bloggen. Koselig og allsidig blogg.

Og dette skal bli min variant av babytøflene. Spent på om jeg kommer i mål med dette prosjektet. Tålmodigheten min har en tendens til å ta slutt før jeg blir ferdig. Så tar det en stund før dere får se de ferdig tøflene, må dere bare etterlyse og legge litt press på meg. Hvis jeg kommer i mål er det et lite snusk som kommer til verden i april som skal få disse. :)


Så over til gutten min som fylte 5 år i går. Det var høyt tempo og lydnivå i to timer. Ingvar var strålende fornøyd. Her med gelè i skeia og sjokolade rundt munnen.


Til slutt må jeg bare si at det er superhyggelig at så mange deltar i min giveaway. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, jeg blir så glad for alle sammen. :) Har som mål å titte innom alle bloggene. Synes det er noe av det fine med giveaway at man oppdager nye blogger :)
Til dere som ikke har blogg, veldig hyggelig at dere også blir med og ikke minst legger igjen en kommentar :)

18 kommentarer:

 1. Jeg skjønner at jeg må begynne å hekle, jeg må bare finne tid! :humre:

  SvarSlett
 2. Fantastiskt läckert, kul att kombinera olika hantverkstekniker. Många fina blogtips också!

  SvarSlett
 3. Jeg prøvde igjen å lære med å hekle i vinterferien...Da var det vel nærmere 20 år siden sist jeg prøvde...
  Har kjøpt meg ei super bok med masse stilig man kan hekle - men jeg skjønner ikke noe! Dobbelstav og blabla - Men jeg gir ikke opp! Har fått mer og mer sansen for hekling - så jeg MÅ lære det! Tror tøflene bli kule!

  SvarSlett
 4. Her var det sannelig mye nytt som må sjekkes nærmere.

  Festlig med heklede blomster og kant på ermene. Går ut fra at du da bare nester hekledelene på.

  Har du oppskrift på de blomstene og kantene? Jeg kan faktisk hekle og har mye garn liggende, så kanskje det blir en ny trend herfra også. Kanskje både blomster og andre ting til og med kan pyntes med litt fine perler?

  Hvor skal dette egentlig ende. Nå har jeg så mange prosjekter oppe i hodet at det blir snart overbelastet.

  Ha en super kveld

  Klem

  SvarSlett
 5. Dette var ein skikkeleg flott kjole! Eg trur heklinga er over halve kjolen, og fargane heilt fantastiske. Minner om vår og 'gladere' tider.
  Og som du viser her; hekling er meir enn til berre dukar ;o)

  SvarSlett
 6. Hekleblomstene og mansjettene gjør kjolen til et kunstverk! Utrolig lekkert! Og herlige farger:-)

  Bursdagsbarnet så jo strålende fornøyd ut. Her venter en intens bursdagshelg med feiring både lørdag og søndag.

  Klem

  SvarSlett
 7. Kjempefin pynt som du hadde på kjolen din! Hekling kan brukes til så mye, det er jo nesten bare å hekle i vei, i den formen du ønsker...

  Takk for koselig kommentar hos meg! Gratulerer også med gårsdagens bursdagsbarn. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Ja, det er mye fint man kan gjøre med hekling, her gjelder det bare å ha en god prosjon fantasi og kanskje litt heklekunnskap.

  Hekledetaljene på kjolen var absolutt prikken over i'en!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 9. åja hekling er fint, det er så mange flinke jenter/damer der ute,du er en av dem.
  Du får lære meg hekling en gang.
  Klem Anne

  SvarSlett
 10. Kjære Ellen.

  Det er nå en gang slik at når jeg har lagt inn mitt innlegg om ettermiddagen, så tar jeg en titt utpå kvelden om det er kommet noen kommentarer.

  Til deg må jeg bare si: Jeg følte at jeg rødmet under all den rosen. Uff og uff. De stakkars greiene. Men hvis du føler deg fin, så er jo det det viktigste. Kos deg med smykket du, og lykke til med tunikaen eller kjolen - hva det enn blir.

  Kunne forresten tenke meg en fin tunika selv også, så kan hende det kommer en mail en dag.

  Varm klem fra Astrid

  SvarSlett
 11. Først og fremst : gratulerer så mye med en flott femåring! En herlig alder!
  Kul hekla pynt på kjolen din!

  SvarSlett
 12. Wow, det var utrolig kult! Både mansjetter heklet av fastmasker og blomster på siden av halsåpningen. Kjempefint!

  Og så må jeg si at jeg ble glad av å lese kommentaren din i bloggen min. Jeg har jo sett mye av det fine du lager, og da er det hyggelig at du liker mine ting og.

  SvarSlett
 13. Kjolen med heklerier, var kjempestilig. Tøft å kombinere blått og grønt.
  Gratulerer masse med dagen på etterskudd.

  SvarSlett
 14. Ble lekkert med heklerier på kjolen! Er heller ikke en som hekler duker og brikker - men mest fordi jeg ikke har forsøkt (og kanskje ikke får det til).

  SvarSlett
 15. Den va bare helt lekker den kjolen! nydelige farger! De hekleriene gjorde virkelig susen :)) Helt enig; det e så mange kreative sjeler rundt omkring som lager så mye pent :) ha en fin helg :))

  SvarSlett
 16. for en nydelig kjole, og morsome hekle tips du har funnet på blogger:)
  Så hyggelig at du ville legge deg som følger, er det ikke en knapp som heter føl helt øverst rett under fanelinjen? hvis ikke har jeg virkelig ikke peiling;)
  klem

  SvarSlett
 17. oh shit, glemte jo det viktigste. GRATULERE MED 5 ÅRING. Tenk så stor. HAr en guddatter som også har blitt 5 år nettopp, klarer ikke forstå at tiden går så fort.

  SvarSlett
 18. Vill bara säga att jag tycker du gör helt underbara saker. Både vuxenkläder och barnkläder och andra små goiga saker också. Roligt när man stöter på en person som kan så många saker. Extremt talangfull är du!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails