mandag 26. september 2011

Auksjon uke 39. Skjerf!

Denne uka kan du by på et skjerf, kjærlighetsskjerfet 'Love'. Navnet kommer av bokstavperlene som former ordet "LOVE" i endene av skjerfet. Skjerfet er redesignet av en gammel kjole fra Vero Moda (tror jeg) og en topp jeg kjøpte på salg fordi jeg likte lappestoffet så godt. På toppen var det påsydd en lapp med rose og påskriften "perfect for your soft vintage feeling". Den fikk bli med over på skjerfet :)
Startbud: 100,- 


Siste budkommentar innen søndag 2. oktober kl. 18.00 har vunnet produktet.
Har du spørsmål ang. aukjonen, må du bare spørre i kommentarfeltet. 
Ønsker du å gi bud, skriver du for eks. i kommentaren:
"Jeg byr 110 kroner." Har du ikke blogg må du huske å ta med navnet ditt.
Pengene går til 'Leger uten grenser'.
Mer om innsamlingsaksjonen min kan du lese her og her.

Ha en flott dag! :)

15 kommentarer:

 1. Jeg byr 120 kroner på dette sjalet. Jeg elsker det. Og har ventet på at du skulle legge det ut!
  Du gjør det veldig lett å være gavmild,Ellen! ;-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg byr 150 kr.
  Nydelig skjerf!

  SvarSlett
 3. Vakkert skjerf - ønsker deg lykke til med auksjonen, og byr i samme slengen 170 kroner:)

  SvarSlett
 4. Utrulig nydelig skjerf !!
  Denne gangen må jeg bare være med og byr 200,-

  SvarSlett
 5. Aiai, så snille dere er!
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Det går unna ser jeg. Er spent på sluttsummen for det flotte sjalet.

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei. Tusen takk for flott kommentar. Veldig hyggelig. Jeg må jo si at jeg er innom deg hver gang du har en oppdatering. Du er bare så utrolig flink til å sy og produsere, og skjerfet er lekkert. Det er på en måte en liten trøst å høre at det er flere i samme situasjon i forhold til fibromyalgi. Det er en sykdom som ikke er lett å leve med når man er pliktoppfyllende og vil få til det man ønsker. Og som du sier å være ærlig med seg selv i forhold til hvor mye man orker. Det er jo noe som ikke synes. Man tar seg sammen når man er ute på jobb og i andre situasjoner, men det er ingen som ser hvordan man har det når man har de veldig dårlige dagene. Men litt av jobben er som du sier å godta at sånn er det, og være fornøyd med det man klarer. Jeg jobber 50% nå, og veldig usikker på hva jeg skal gjøre videre. Jeg har bedre dager og perioder, og dårlige perioder. Hver gang jeg har en litt bedre periode tenker jeg at nå kan jeg sikkert klare mer, og så er det tilbake igjen. Så for meg klarer jeg nå noenlunde å balansere på 50% jobb. Så får vi se hva som skjer framover. Jeg holder fortsatt også på med kosthold uten melk, mel og minst mulig egg. Begrenser gjær og sukker, men bruker det i mat, og under meg litt kos i helgene. Som du sier så har min mage også blitt mye bedre, men smertene og trettheten er så å si like dan. Begynte med B12 sprøyter, og har hatt 5 runder uten restultat overhode. Er nå i gang med ny runde med 5 sprøyter over 5 uker, som har større innhold og skal lagres i kroppen. Synes de har hatt en positiv effekt når jeg i tillegg balanserer jobb, hvile, søvn mmm, men så fort akt. nivå blir høyrere enn det jeg tåler og søvnen litt dårligere så merkes det ikke. Så får vi se om det hjelper noe mer når jeg er ferdig med disse ukene. Kos deg med positive aktiviteter og nyt hobbykveldene innendørs nå i høst.

  SvarSlett
 8. Så flott dette sjalet er. Nydelige farger. =)
  Hyggelig å høre om flere som har slike trådsnellestativ, og det er jo kjempelurt å ha et som holder undertrådsspolene også! =)
  Håper du får inn flere bud på dette sjalet, lykke til! Klem =)

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Ble så mange skrive leifer i min forrige kommentar at æ tar det en gang til: Da æ synes at det her skjerfet er akkurat for mæ , byr æ 500 kr . Ser opp til deg , for innsatsen du gjør for "leger uten grenser"- Lykke til med videre atbeid!

  SvarSlett
 11. WOW! Tusen takk, Turid! Klem Ellen :)

  SvarSlett
 12. For sein? Jeg vil by på et sånt skjerf!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails