lørdag 29. mai 2010

Puff Mamas Baby!

Jeg har fått min favorittplass i sofaen vår. Her sitter jeg og hekler eller leser. Men 'plassen min' manglet noe. Noe til å hvile føttene på. Jeg savnet en liten puff. En lekker puff som ikke tar så mye plass. Inne på Jannes kreative hus fant jeg denne herlige puffen. Janne lager forøvrig flotte gallakjoler som er verdt en titt.


Bildet er lånt fra www.pickles.no. Jeg falt pladask for puffen og bestilte garn med det samme. På www.pickles.no får du kjøpt garn og pinner. Her finner du GRATIS oppskrift på Puff Mamas BabyPuff Mama, Puff Daddy, Puff Grannys Baby og Puff Daddys baby. 
Her er min puff :) Jeg har brukt tre kvelder på denne og er veldig fornøyd med resultatet. Den er strikket av garnet Pickles Fat & Happy. Garnet er veldig tykk uspunnet ull.

 Her er mitt favoritthjørne av sofaen med min favorittkopp fra Marimekko, pølsepute til korsryggen, nytt hekleprosjekt og min nye puff. :)

Til puffen trenger du bare ett nøste, men da er disse nøstene på hele 500 gram. Et nøste koster 450,-. Høres kanskje dyrt ut, men det er tross alt 500 gram. Vanlige nøster er vanligvis på 50 gram.


Det er lurt å ha en innerpose i samme farge som garnet. Jeg har brukt en svart coop-handlepose. Inni denne putta jeg en isoporbit og gamle klær rundt denne igjen. Isoporen tok jeg med for at puffen ikke skal synke sammen ved bruk. Den får ikke den fine kråkebollefasongen da, men til gjengjeld funker den perfekt som puff for mine føtter :)

Ellers må jeg få takke for alle hyggelig kommentarer. Prøver å få besøkt dere som har egen blogg. Det er koselig og ikke minst inspirerende å titte rundt i bloggene. Takker også dere som er uten blogg. F.eks. IRENE som har vært innom her noen ganger. Jeg vet jo ikke hvem du er, men takk for koselige kommentarer :)

Ønsker alle en herlig lørdag med eller uten Grand Prix :)

9 kommentarer:

 1. Flotte innlegg under her som jeg har gått glipp av i mine bloggtørre uke;)
  Denne puffen har jeg sett på selv, din ble en flott utgave!
  Nyt helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Snærten liten puff! Sikkert lurt med en isoporkloss inni, min puff daddy (som jeg helt hat glemt å blogge) blir ganske flat etter en barnetv-økt med to smågutter på, den inneholder bare dun. Og luft. Og kjærlighet.

  SvarSlett
 3. Nå også med strikka møbler! Wow! Hva blir det neste? Et bord, en lenestol? ☺ Schtilig sak, Ellen, schtilig.

  SvarSlett
 4. Fin, fin puff! Har vurdert denne lenge selv. Smart med isopor inni, det hadde jeg ikke tenkt på.

  SvarSlett
 5. Åhh fantastisk!! jeg har lyst på mange sånne puffer rundt sofaen min. skal virkelig gå inn å se på alle mønstrene. har veldig mange prosjekter på gang, men noe kan jo vente:) Ha en fin helg! her går det i baby stell, søm av bukse og sokke strikking:)

  SvarSlett
 6. Dette var sannelig ikke værtst. Det syes og strikkes over en lav sko, skjønner jeg.

  Kan godt forstå at du slapper av med den fine puffen, så nå må du ikke bli for oppskjøret under kveldens sending.

  Klem

  SvarSlett
 7. Stilig med hjemmestrikket puff! Så lurt å stappe den med litt isopor:-)

  Klem

  SvarSlett
 8. ¨ååå de puffene er kjempe fine. begynte på en selv for ens tund siden, men den er ikke ferdig enda... ble inspirert til å begynne igjen

  SvarSlett
 9. Så fin den ble!!! Jeg har ikke kommet i gang med å strikke den enda, enda pinner og garn er i hus. Men holder på med så mye nå, skal bytte ut ting jeg har på Zanz, og skal være utstiller på sommermarked 11.-13.juni. Skulle ønske det var mer tid til å lage ting!! :) Kjempekoselig at du henviste til siden min, det var hyggelig! :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails