lørdag 23. oktober 2010

Kurs i decoupage!

Det er ikke bare trening, svette og blodslit her på Røros. Neida! Her får vi også tilbud om kurs i decoupage. For eksempel. Så onsdag ettermiddag stilte vi opp, seks damer på kurs i Hobbyrom 2.
Her er meg i dyp konsentrasjon over kunstverket. Det var faktisk utrolig artig å holde på med dette. Så det kan nok hende jeg prøver meg litt hjemme også.

Jeg ønska å lage et litt personlig bilde. Utgangspunktet var et bilde jeg har hatt liggende i lommeboka lenge. Ingvar laga denne lille tegninga til meg da han var fire år. Tegningen ligger på sølvnetting.


De to hjertene er klippet fra en serviett. de symboliserer Ingvar og meg. I nerkant av bildet har jeg limt på en blonde.


Rosen symboliserer kjærlighet. Den fant jeg også på en serviett. Underlaget er krakelert og det skinner gjennom noen steder på rosen. Kul effekt.


Og her er hele bildet. Jeg har malt med fargene rødt, svart og hvitt. Jeg har brukt krakelering og stearin for å få fram ulike effekter. Bildet er malt på et lerret i str. 30*30 cm. Oramentet i hjørnet har jeg malt på med tynn, tynn pensel. Jeg la et ornament kopiert opp på vanlig kopiark på rammen med blåpapir under. Så tegnet jeg det av slik at jeg kunne male oppå strekene etterpå. Dette var egentlig det som var vanskeligst. Ornamentmaling ligger nok ikke for meg. Pjuh!

Ha en alle tiders lørdag! :)

6 kommentarer:

 1. Du har det i deg Ellen, det er bare å konstatere det:) Flott ble det og ekstra vakkert at du fikk bevare Ingvars kunstverk på denne måten. Jeg melder meg på kurs!!!

  SvarSlett
 2. Skikkelig fint decoupage-bilde. Har aldri prøvd dette selv, men det ser gøy ut:)

  SvarSlett
 3. Du ser skikkelig konsentrert ut, ja. ☺ Så gøy å få prøvd ut nye teknikker under oppholdet.

  SvarSlett
 4. Det bildet ble jo bare flott! Ser helt profft ut, og med tegningen fra lillegutt som prikken over i-en :)Har testet ut mye innenfor hobby-verden, men aldri decoupage. Vanskelig? Ha en fortsatt finfin søndag! Snart på tur hjem? :)

  SvarSlett
 5. Jeg har forsøkt meg litt på decoupage, og også lånt noen bøker om emnet. Makan til det du har laget har jeg aldri sett. Dette må ha vært et fantastisk kurs.

  Nå er endelig bokmerkene dine ferdig, og de blir postlagt i morgen eller tirsdag. Håper de faller i smak.

  Klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig! Mange vakre detaljer og tegningen var utrolig søt.

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails