torsdag 6. januar 2011

Nå tar det av!

Tusen, tusen takk for alle hyggelige kommentarer ang. teppet i forrige innlegg. Og nå har jeg også tid og energi til en gjenvisitt. Koselig å titte innom dere som besøker meg og legger igjen en kommentar, nye som gamle.
Ellers.....
Jeg er sååå fornøyd med meg selv, at jeg KLARTE å bli ferdig med teppet, så nå har jeg vært og handlet inn mer garn. Det svarte garnet har jeg tenkt til en strikket hals.

Den har jeg funnet i denne boka av Tine Solheim; Maskepi. Makan til kreativ dame. Jeg fikk boka av kjæresten i går og jeg er imponert over alle de herlige mønstrene. Nå har jeg ført opp den forrige boka på ønskelista mi. For her er det inspirasjon å hente.

Dette er kragen jeg fikk lyst til å strikke. Men så dukket tanken opp om å hekle en krage i stedet. Etter eget hode. Vi får se hva det blir.....

Av dette deilige, myke garnet har jeg lyst til å strikke en tunikavest ala Ulla-Bella sin tubekjole. Synes den var innmari kul. Mye inspirasjon å hente hos Ulla-Bella. :)

Dette garnet skal brukes til hals og mansjetter på en turkis fleecekjole til meg selv. Lilla, rosa og turkis; JEAH!

Det tok litt av nå kanskje? Litt mye med tre prosjekt på en gang kanskje, Ellen???

Jeg tror jeg begynner med krave og mansjetter. Det minste prosjektet først. Viktig med prioriteringer, vet dere.... Ha ha..

OKIDOKI, da er det å lete fram strikkepinner. Men hvor er de egentlig???

10 kommentarer:

 1. Kos deg med pinnene dine (hvis du finner de, da). Strikking er terapi!

  SvarSlett
 2. Det var mange spennende prosjekter! Gleder meg til å se de når de er ferdig! Og så driftig og effektiv som du er, så er vel det i slutten av januar tenker jeg..

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Neida, ikke for mange prosjekter - det gjelder å smi mens jernet er varmt, som det heter. Supert arbeid med det teppet og veldig gøy at du hadde tålmodighet til å fullføre. ☺ Gleder meg til å se resultatene av de nøstenes møte med strikkepinnene, om du finner de der pinnene da.

  SvarSlett
 4. Haha, artig innlegg:) Det går sikkert bra og ha flere prosjekter samtidig. Jeg har det også! Ett i veska, ett i stua, ett på hobbyrommet, ett i kottet, ett i bilen, ett i senga - oj, det ble visst flere enn tre:))

  SvarSlett
 5. Skal si du gjør deg som garnmodell! Særlig bildet der du ser ømt ned på de to store....

  SvarSlett
 6. Viktig å ha planene klare.
  Teppet under var nydelig.

  SvarSlett
 7. He,he.. Prosjekter må man ha :D Blir spennende å se ka du starter opp med :) Nydelig teppe i forrige innlegg!! Den kan du være stolt av :) Men forsåvidt lager du så masse fint uansett :) Ha en flott og inspirerende fredag :) Klem

  SvarSlett
 8. Ha, ha, herlige bilder! Kjekt å ha litt prosjekter på gang:-)
  Nyyydelig teppe du har heklet!

  Klem

  SvarSlett
 9. jeg har begge bøkene til tine solheim. er så glad i dem! med de fine bildene kan man få masse inspirasjon,

  SvarSlett
 10. Ikke noe feil i å ha ambisjoner ;-D

  Klem fra Grete

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails