torsdag 7. juni 2012

Tunika i cerise rosa. Sommergarderobe!

Jeg har begynt på sommergarderoben min. Den blir veldig fargesterk og vil gå i disse fargene. De fem øverste stoffene er ulike typer bomullsvoile, et veldig lett og deilig stoff. De to nederste er viskose/lin.


Jeg er en smule inspirert av fargene og klærne til Gudrun Sjøden.
  
Her er meg i min splitter nye tunika/kjole. Jeg har brukt dette mønsteret fra S&S. Dette mønsteret har perfekt snitt til meg. Jeg har selvfølgelig gjort noen endringer.


Jeg har 3/4 dels lange ermer og et knytebånd bak som jeg har tatt fra en gammel topp jeg hadde liggende.
Ha en fin sommerkveld!
:)

5 kommentarer:

 1. Så flotte stoffer og tunika! Jeg blir nesten svimmel av å se på all herligheten!
  Jeg er fast leser av bloggen din, men "sier" desverre ikke så mye... det skulle jeg gjerne gjort noe med kanskje?...
  Men det er ofte når jeg har lyst å sy noe til meg selv at jeg tenker for meg selv: "Ellen Sand er så flink! Hvordan gjør hun det?!"
  Jeg lager mest barneklær, men når jeg syr til meg selv, så får jeg ofte masse god inspirasjon fra bloggen din! Takk for det:D

  SvarSlett
 2. Digger fargene, og jeg digger Gudrun:) Må være flott å bare kunne sy seg en sommeergarderobe:) God helg!

  SvarSlett
 3. Kjempefin tunika til deg og fin pynt på treet i bakgrunnen :-) Ja her var det sommerstoffer i herlige farger og inspirerende klær fra Gudrun. Liker farge-miksen veldig godt! Blir spennende å se resten av sommer-garderoben din! Her regner det og jeg har planlagt å bruke store deler av helgen til sying. Startet veldig dårlig i går med stor frustrasjon over en enkel topp i jersey til Josefine. Gjør et nytt forsøk i dag, nå vet jeg i alle fall hva som ikke funket og håper å lære etterhvert. Jersey er ikke helt mitt favorittstoff...

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails