torsdag 5. juli 2012

Om blogging! Heklet teppe ferdig!

Om blogging.
Som jeg skreiv i et tidligere innlegg, så fikk jeg en skikkelig bloggsperre. Jeg har gått litt i meg selv og funnet ut at bloggen tar litt for mye plass. 
Synnøve Olava skreiv disse ordene om blogging og de kjente jeg meg veldig igjen i:

"Syns blogging er et skikkelig ork for tiden, må tvinge meg selv til å poste innlegg for å holde den i gang, og når det blir en tvang er det ikke morsomt lengere…. :O( Har også gått i den fellen at jeg tvinger meg selv til å lage noe for å ha noe å vise frem, ikke fordi jeg har så lyst til å lage akkurat det…, noe som også blir helt feil. Alt dette gjør at jeg mister lysten til både å skape og blogge. "


Blogginga har blitt en tidssluker. Det å lage blogginnlegg, lese andres blogger, kommentere. Det tar så mye tid, tid som jeg heller vil bruke på andre ting. Som familie, lese bøker, skape. Så jeg kommer til å endre kurs. Jeg kommer ikke til å blogge hver dag. Bare når jeg FAKTISK har noe å fortelle/vise frem. Jeg kommer heller ikke til å bruke like mye tid på lese andre blogger. Det blir et besøk nå og da, en kommentar her og der. For du verden, det er så masse inspirasjon og hyggelige mennesker der ute som jeg ikke vil miste 'kontakten' med helt.
:)

Regnbuepleddet
Da er jeg ferdig med det hekla teppet. Dette skal Anna ta med tilbake til Tromsø. Der skal det pynte opp hybelen hennes og kanskje varme henne på de kaldeste dagene til vinteren.

Den fine svarte kanten rundt teppet fant jeg mønster på hos Synnøve Olava. Du finner den herNå skal jeg av sted for å kjøpe et nytt plaskebasseng til gutta. Det gamle tålte ikke overvintringen.
Det er sommer og fint vær :)

11 kommentarer:

 1. Ja når det blir sånn at blogginga er et ork og at man må lage noe kun for å kunne legge ut, som Synnøve Olava beskriver, har det gått for langt. Dette skal jo være kos og overskuddsgreie.

  Kos deg i sola og følg ditt eget tempo.

  SvarSlett
 2. Så herlig teppe :) Det blir det nok kos å snurre seg godt inn i :)
  Blogging skal jo være kos og hyggelig. Det er greit å ta seg en liten hvil i bakken og nyte late dager i sommersolen også. :) Ta det som det kommer og bare puste litt :) Det er jo det livet handler om.

  Ha en deilig sommer :)

  SvarSlett
 3. Sanne ord fra en klok og sterk dame!
  Jeg gleder meg til å lese om det du lager, når du kjenner at du har lyst å dele:) Og for et nydelig heklet teppe, den sorte kanten lagde så flott "kontur"..
  Nyt sommerdagen!
  Klem Beate

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner deg veldig godt. Det er ikke en målsetning å blogge hver dag, heller ikke å være på nett hver dag. Jeg prøver å være veldig bevisst på at det jeg gjør på fritiden er av lyst, og at jeg gjør mine ting, ikke nødvendigvis det alle andre gjør. Både å blogge og å få inspirasjon via blogger eller pinterest kan være slitsomt. Andre ganger er det kjempegøy og gir masse energi. Men håper du koser deg masse i sommer og får slappet av. Selv er jeg supersliten og ser fram til to uker ekstra ferie, hele fem uker fra i morgen. Kan ikke huske sist jeg hadde det :-) Stor klem!!!

  SvarSlett
 5. Har hatt det slik en stund jeg også..har innleggene, men besøkene med kommentarer tar for lang tid, dessverre..
  Nydelig teppe!!
  Nyt maksimalt av sommeren, klem;)

  SvarSlett
 6. Selvfølgelig skal man blogge når og om man har lyst, og ikke fordi man må. Så slapp av uten dårlig samvittighet! Og så gleder jeg meg over dine innlegg når de kommer, for du er veldig inspirerende og flink;) Teppet er kjempefint, og bringer sikkert mye glede og varme for mottakeren;) Ønsker deg en strålende sommer!

  SvarSlett
 7. Hei kjære mi Ellen ♥

  Gjør det som føles rett for deg :))
  Å blogge bør man bare gjøre fordi man har lyst ellers blir det pyyyton!
  Jeg logger bare når lysten er der og koooser meg,skrive kommentarer vil jeg at de skal komme fra hjertet,ellers blir alt en klisjé.Av og til gjør jeg feil der
  også :/
  Blir iallefall glad for kommentarer på siden min som er helhjertet og ikke masse produserte,det merker man fort!
  Så kos deg og nyt dine kreative innfall Ellen ♥

  Klemmer Bente-mor

  SvarSlett
 8. Blogginga bør ikke bli noe en føler en må, da blir jo hele gleden borte.
  Selv er jeg utrulig av og på. Endten blogger jeg nesten ingenting og er ikke noen plasser å kommenterer, eller så er jeg nesten overaktiv.
  Du er av de som har en blogg som virkelig er inspirerende for oss som titter innom nå og da, og vi kommer garantert til å følge deg selv om du ikke er her inne så ofte :)
  Ønsker deg en flott torsdag og en hærlig kreativ sommer
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 9. Det må vere lov å gjere som ein føler. Eg likar godt begge bloggene dine og vil lese med glede når du føler for å legge ut.
  Sjøl har eg ikkje så mykje erfaring enno, men trudde ikkje det er eit must å publisere nye innlegg kvar dag....
  I så fall greier eg ikkje henge med..

  Eg er svært glad for alle kommentarar og synes det er kjekt i bloggverda.
  Mange supre bloggarar der ute, og du er ei av dei Ellen.

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 10. Jeg skriver når jeg harr noe jeg vil si,jeg leser mer en jeg kommenterer. Sånn må dt være for meg. Jeg synes ikke du skal tenke at det er ting du må gjøre. Gjør det for deg,på din måte med den tiden du er komfortabel med.
  Herlig teppe!

  SvarSlett
 11. Viktig å skrive når man har lyst og når man ønsker å dele.
  Jeg skriver innlegg i rykk og napp, og lagrer de heller som kladder for så å kunne publisere de når det skulle passe.

  Ikke noe som er viktigere enn å beskytte skapergleden, så gjør det som må til for å fremme den, heller enn å skrive innlegg om det! :) Følger deg fast på Bloglovin' jeg. :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails