mandag 8. oktober 2012

Reparasjon skinnjakke!

I dag fikk jeg endelig reparert hullet på denne skinnjakka som jeg fant på loppis. Den har jeg blogget om før, her. Lappen spretta jeg av en gammel frakk jeg hadde. Jeg synes lappen passa perfekt til skinnjakka.

 


Lappen spretta jeg av denne frakken. Jeg har hatt den i 7-8 år og har brukt den mye. Men nå synes jeg den var både umoderne og sliten. Før jeg kaster slike jakker, spretter jeg av alt som kan komme til nytte seinere.


Fra frakken fikk jeg fine, store knapper jeg kanskje skal bruke på mitt neste syprosjekt, en naturhvit fleecetunika/kjole. Det ble også to beltespenner, et symerke med teksten 'Edge', 12 små petrolblå knapper og tre gjennomsiktige knapper.


Disse symerkene har jeg spretta av klær som er blitt for små til gutta. Sånne er fine å bruke til reparasjoner eller rett og slett pynt på nye syprosjekt.

:)

5 kommentarer:

 1. He, he, kjenner meg såå godt igjen i ta-vare-på-alt-som-kan-komme-til-nytte-en-gang. Gøy å se at andre gjør akkurat det samme:-)

  Fin skinnjakke du har funnet på loppis, og lappen passet jo bare så godt til.

  SvarSlett
 2. Jakken ble kjempefin. Digger gjenbrukstankegangen din :)

  SvarSlett
 3. Så fin din jakke blev, Ellen :)
  Og god idé at gemme alt nyttigt fra frakken. Jeg har også i et stykke tid klippet alle knapper af tøj, jeg alligevel har smidt ud, fordi det ikke kunne genbruges.

  SvarSlett
 4. Jakken ble fin til deg. Lurt å ta vare på knapper og ting og tang. Får alltids bruk for de engang. Fin ny uke til deg.
  Klem

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails