torsdag 11. februar 2010

Kjole eller pyjamas?

Jeg har sydd en tunika/kjole til meg selv. Den har nusselig rosa pyntebånd med fluesopper på ermer og lomme. Og et veldig nusselig rosa hjerte med mørkrosa prikker. Det var nok alt det nusselige som fikk en av mine elever i 1. klasse til å spørre meg om jeg hadde på meg pyjamas i dag??? De barna, de barna... :)

outfitbilder skal ikke noe være overlatt til tilfeldighetene. Legg merke til de svarte strømpene med rosa prikker! WOW!

Og ja, lomma skal stå på skrå :)

Eimund synes det er veldig morsomt å se på mamma som står foran kameraet og poser. Og her har han slengt seg med på posingen. Jeg bruker selvutløser og kan stille inn kameraet til å ta så mange bilder jeg vil. Morsomt! Og Eimund skjønner at han skal se rett i kamera. Riktig en superposer! :)

10 kommentarer:

 1. Så nuuudelig lite mann;)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Dere er like flotte begge to. Jeg synes kjolen og tilbehøret er supert.

  Takk for navneendring på kjolen min (he-he). Senere i dag skal jeg ta med bildet av det smykket jeg skal bruke til min første designerkjole.

  Gleder meg stort og jeg har lovet for lenge siden å posere med den. Vet ikke om akkurat det er noe å glede seg til. Men gjort, er gjort.

  Ha en kjempefin dag.

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjolepysj:-) Ja, de kan få sagt det de søte små....

  Eimund er utrolig lik på deg:-) En liten skjønning!

  Klem

  SvarSlett
 4. Veldig gøy kjole, med artige detaljer:-)
  Og kjempefint mor-og-barn-bilde.

  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 5. Synes både kjolen, dama, og Eimund var herlige jeg:)

  Og så heldig du er som ser ørn hver dag!!!
  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 6. Haha, fin "pysj"! Og jeg synes dere er veldig flinke til å pose begge to! :o)

  SvarSlett
 7. Kjolen var kjempefin. Men det er fantastisk med alle kommentarer man kan få som lærer. Det er jo bare helt topp. Kan leve lenge på noen av de, men kan også føle seg nedbrutt av andre igjen:-) Men, men, det er litt gøy da! Kjolen lignet slett ikke på pyjamas.

  SvarSlett
 8. Pyjamas!? Du skulle svart ja. Tenk hvilken morsom historie elevene kunne fortalt ved middagsbordet; "Vet dere, lærern hadde glemt å kle på seg i dag..". Flott kjole/tunika og guttungen er skikkelig dreven poser, ja. :-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg på bloggen min.Jeg er ganske ny i dette og vet ikke helt hvor vi svarer på spørsmål. Så Ellen, nå svarer jeg både hos meg og hos deg. Så får dere gi beskjed om hva som er mest vanlig:-)
  Stoffet på buksa og tunikaen er mørk blå bomulds chambrey fra stoff og stil. Knallgodt og mykt stoff. Trodde egentlig at dette var et bomkjøp, men er veldig fornøyd.

  SvarSlett
 10. Nå savner jeg dere bare enda mer.
  Klem Anne.

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails