søndag 8. januar 2012

Tutorial på heklet rundhals!

Her kommer tutorial på min heklede rundhals. :)
Jeg hekler med to tråder helt vanlig ullgarn, gjerne rester, og heklenål str. 15.
Legg opp fra 75-85 luftmasker alt etter som hvor lang du vil ha den. Hekle sammen første og siste luftmaske med en kjedemaske. Du har da en sirkel. Hekle tre luftmasker som regnes som første stav. Hekle en stav i hver luftmaske til du er kommet helt rundt. Hekle en kjedemaske i siste luftmaske på første stav. Og så fortsette du slik, en stav i hver stav, til halsen blir så brei som du vil ha den.
Om det skulle være noen uklarheter, må du ikke nøle med å spørre :)Heklenål nr. 15. Svær!!

Ha en fin søndag!
:)

6 kommentarer:

 1. ååå nå kommer tutorial ja, når jeg først etter inspirasjon fra ditt forrige halsinnlegg, har heklet 4 stk som ble feil, stygge eller bare ..... veldig ikke brukbare... og så kom jeg endelig på en måte som funker for meg hihi...

  Kommer et innlegg snart med elleninspirert hals :) Har snart 2 jeg er fornøyd med ferdige :)

  SvarSlett
 2. Kanskje jeg rett og slett skal ha som mål i 2012 å lære å hekle? Men har jo bestilt hals jeg, så egentlig trenger jeg ikke, hihi...;)
  Men flott at du legger ut oppskrift! Eller - jeg mente tutorial, festligere ord!

  SvarSlett
 3. Måtte bare innom for å fortelle at jeg har fått SÅ mye skryt og kommentarer for din/min hals når jeg har den på. Jeg bruker den sammen med lilla hansker og med lilla blomst på veska mi, og da er jeg så fin atte:)
  Fin dag, klem Beate

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Tusen takk for tips, oppskrift og alt, men...Kan du sende hendene dine i posten?? Pliiiizzzz(O: halsenen dine er kjemepfine. Likte blusen med lilla sløyfe spesielt godt. Den er veldig søt og feminin, og ligner en jeg hadde...Håndarbeid er du helt 'konge' på... (O:Ha en fiin søndag. Kos kos

  SvarSlett
 5. Tusen takk fro koselig kommentar! Og så mye artig du finner og legger ut, finner du TID til å laste ned for å få gjort alt dette også ,-),-)
  Kjempefint bilde som blir brukt av Unicef

  SvarSlett
 6. Jeg skal jammen kjøpe meg en 15 nål og bruke opp litt eskimorester. Kjekt med litt variasjon fra Englemaskesjal også.
  Disse er jo kjempekjekke som halser til barna også. :)

  Takk for tut!

  Klem

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails