lørdag 5. november 2011

Heklet skjerf til meg!

 Jeg plages med et øye, og det er ikke greit å gjøre hverken det ene eller det andre når man er mer som en sjørøver å regne. Mangler bare øyelappen.  Håper det drar seg til etter en kur med øyesalve. Men det kommer og det går, og når det går, sysler jeg med både det ene og det andre. As usual! De siste par ukene har jeg heklet på dette sorte skjerfet.
I går kveld ble jeg ferdig med de siste blomstene og fikk montert de på.


Vi er så snar til å bli fargeløse så snart vinteren kommer. Jeg prøver så godt jeg kan å styre unna alle de svarte klærne. Men et svart skjerf med blomster som lyser opp, må jo være godkjent. Spesielt blomster med paljetter :)

Skjerfet passer supert til regnkåpa mi. Jeg er bare så fornøyd med kåpa. Av alt jeg har sydd til meg selv, er nok dette det plagget jeg kommer til å bruke aller mest. Ikke bare fordi den er så fin og varm, det regner jo en del her også :)

Da skal jeg prøve å motivere meg selv til å bli ferdig med det andre håndarbeidsprosjektet jeg holder på med, en slags vest. Er fort gjort å legge bort sånt som tar litt tid. Men jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal begynne å samle på ufo'er igjen. 
Så da så!

Jeg er fremdeles 7 følgere fra trekning av Giborten. :)

Ha en flott lørdag! :)

6 kommentarer:

 1. Skjerfet er utrolig fint! Liker fargene kjempegodt!!! Ha en fortsatt fin helg og håper øyet slutter å plage deg snart!

  SvarSlett
 2. Det skjerfet var knall fint!! Og jeg er enormt imponert over den regnkåpa!!! Det er helt unikt det du lager,ja må bare gjenta det,jeg er mektig imponert!!! Håper at øyet bedrer seg snart!! Fortsatt god helg! Klem:-)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott skjerf.
  Grusomt å ha vondt i øyet altså.
  Har hatt det en gang, og det var fantstisk når det gikk over.
  Det er etter en sånn opplevelse man setter pris på å være frisk.
  Håper du snart blir god igjen.
  Ha en koselig LØRDAGSKVELD!!!

  SvarSlett
 4. Kjempeflott til den stilige regnjakka di. Du har all grunn til å være fornøyd.

  Du gjetta forresten riktig ang. marsipankakepynten.

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails