søndag 2. oktober 2011

Ny kjole til meg!

For et par uker siden begynte jeg på denne kjolen, men oppdaga underveis at jeg ikke hadde nok stoff. Denne uka kom ny ladning med stoff fra S&S og jeg fikk gjort ferdig denne sist torsdag. Mørklilla cord med blomster. Det er vanskelig å ta bilder av småblomstret stoff, synes jeg. Ser liksom så urolig ut på bilder. Men kjolen er virkelig fin. Elsker dette stoffet. Jeg har brukt dette mønsteret som utgangspunkt fordi jeg liker snittet. Det har jeg laget en tunika av tidligere som du kan se her. Har forlenget ermene og lengden på skjørtet og gjort halsutringningen dypere. Kjolen har knytebånd bak, men etter fotoshoten fant jeg ut at det var like stilig å knyte foran. I stedet for å bruke belegning rundt halsen har jeg bare brettet ned en cm og sydd rundt med sikksakksømm. Har litt dilla på sikksakksøm for tida. Ermene og skjørtet er også lagt opp med sikksakksøm. Kjolen hadde sikkert også blitt stilig om jeg hadde brukt to typer stoff som på tunikaen.Da skal jeg strikke litt mer på vesten min. 
:D

6 kommentarer:

 1. Hei Ellen! Jeg synes kjolen ble superfin! Liker både stoffet du har valgt, samt snittet på kjolen.
  Solveig

  SvarSlett
 2. Er grådig misunnelig på sånne som deg som kan kunsten å gjøre om og tilpasse et mønster til seg selv. Super kjole.

  SvarSlett
 3. Flott kjole! Skulle ønske eg fekk til å sy slike kjolar...

  SvarSlett
 4. Den kjolen ble jo riktig lekker! Og den vesten du skal strikke er kjempelekker og så i lilla da, som er min favoritt farge :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 5. Kjempefin altså! Liker endringene du har gjort på mønsteret, modellen ser veldig behagelig ut! Tipper du bruker dette mønsteret flere ganger :-) Kjempefint stoff også - jeg elsker babycord! Er veldig spent på vesten din! Kos deg videre og ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 6. Så flott kjole :) Nydelig stoff da.

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails