søndag 3. januar 2010

Ny kjole: Swirly Hearts Nr. 5

Swirly Hearts Nr. 5

Jeg liker å pynte med små detaljer. Her har hetten fått hjertesøm.

Denne kjolen skal reise til Hamar i morra. Håper eier og kjole blir lykkelige sammen:)

14 kommentarer:

 1. Nok en fantastisk kreasjon, Ellen! Det blir garantert en lykkelig og fornøyd eier! Logoen din er forresten kjempestilig!

  Klem

  SvarSlett
 2. Smeeeeeelt :O) Kan tro jeg gleder meg tilå prøve den på :OD

  SvarSlett
 3. ÅÅÅåååååå, SÅ utrolig fin!!!!
  Blir inspiret til å sette i gang:)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 4. Kjempe-flott! Nydelig fargekombinasjon! Det er så gøy å se alt du lager!
  Og du - sjekk innboksen din....

  SvarSlett
 5. Heisann Ellen,
  Har akkurat sett den lekre kjolen som er på vei til Hamar.Gleder meg til å se min kjole ferdig, og spent på om mine malerier kan gi deg noen inspiasjoner.
  Lykke til.
  Klem Berit

  SvarSlett
 6. Denne var utrolig lekker Ellen. Må forte meg å få ut bebisen, da tror jeg kansje jeg vil ha noe lignende. Utrolig flott!!!

  SvarSlett
 7. Du er rett og slett et unikum. Fargene i Hamar-kjolen er faktisk mine favorittfarger. Det blir jo min tur en dag også, og gjett om jeg skal lage meg lekre smykker til.

  Jeg finner ikke noe i innboksen. Kan du forsøke igjen?

  SvarSlett
 8. Nok en nydelig kjole fra deg:)
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Gleder meg virkelig til det kommer hentelapp i postkassen.
  Ja, det er nok av fristelser rundt omkring,og innkommet går fort ut igjen, men jammen er det kjekt å kunne unne seg noe fint også. Vi fortjener det:-))

  Ha en fin kveld...klem:)

  SvarSlett
 9. Hei igjen. Mailen er kommet. Det sto stille i de små grå skjønner du, for jeg har ikke fått mail på den adressen før.

  Når det gjelder farge, kan jeg godt tenke meg turkis eller blå, med limegrønne effekter. Vil gjerne ha trekvart lange, vide armer og kjolen må være litt utringet. Om det blir V-eller båtutringning er for så vidt ikke av stor betydning. Fassongen på den kjolen som er avbildet i headen til høyre på bloggen din synes jeg er fin. Får du noe ut av dette?

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei Ellen ;). Jeg har nok sett kjolene dine før. Jeg liker slike kjoler kjempegodt!!!! Det er MEG. Har fire Tulip & Tatamo-kjoler, to i ull og to "vanlige". Jeg har imidlertid ingen i chenille eller fleece ennå. Tror jeg skal holde øynene åpne hos Ellen på Epla framover. Egentlig kan jeg sy kjole selv - har grunnkurs kjole-og draktsøm, men det er det med å for det første komme i gang - og for det siste å fullføre. Har imidlertid en kjole og et skjørt på gang, så vi får se... - om det kan bli et blogginnlegg eller to om ferdige plagg i løpet av våren.

  Haha - du fant meg kanskje gjennom Pia - min long-lost-hybelsamboer - som har blogget om kransekurs jeg ikke husker jeg har holdt. Jeg lo veldig da jeg leste det. Fantastisk hyggelig at hun dukket opp i livet mitt igjen. Det er det jeg sier til skeptiske venninner uten blogg og facebook og alt - det er innmari koselig og en positiv verden.

  Ønsker deg en fin start på det nye året - og så legger jeg til bloggen din i bloggrollen min også!

  SvarSlett
 11. Siw Aina, så hyggelig at du stikker innom. Håper du begynner å føle deg bedre. Syr gjerne en kjole til deg seinere:)
  Nina, du er jo priviligert som kan skryte av å ha vært samboer med Pia. Hun er et unikum. Pia, du må gjerne bli samboer med meg om du blir lei den frekke mannen din:)
  Og Nina, jeg venter nå spent på å se dine kreasjoner bli til. Nå må du fullføre. Har du sagt A... :)

  SvarSlett
 12. Flott jole Ellen,men forresten det er jo alle kjolene du lager :0)

  SvarSlett
 13. Nydelig kjole!
  -du er så flink:-)
  Riktig godt nytt år, klem Hege.

  SvarSlett
 14. Digger alt du lager. Du er utrolig kreativ, og jeg er kjempe misunnelig :D

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails