mandag 18. januar 2010

Barbro-kjolen

Jeg hadde en tante som pleide å si til meg da jeg var liten at jeg så ut som en Barbro. Da var jeg aldri helt sikker på om det var en fin ting eller en dårlig ting å se ut som en Barbro.
Men nå vet jeg det helt sikkert.
Det er en fin ting :)

Dette er en kjole for Barbro-jenter. Barbro-jenter liker å pynte seg i feminine kjoler som får de til å føle seg som prinsesser. Men Barbro-jenter sitter ikke rolig og venter på at prinsen skal komme. Nei, i stedet svinger de med malekosten selv! For Babro-jenter er noe helt annet enn Barbie-jenter. Bare så dere vet det!

Ha en Barbro-fin kveld:)

9 kommentarer:

 1. Den var herlig, stilren og GOD liksom...
  Barbro-god:)

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 2. Du har helt rätt! Det var en veldig fin Barbro kjole, og Barbro jenter de er noe helt spesielt det har jeg fått läre meg seneste tiden ;-)
  Kan også lägge til att Barbro kjolen skulle värt en mitt i blinken Rachel kjole også, enkel og vakker! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 3. Ååååå, så nydelig! Love it! Helt perfekt! Og helt meg! Gleder meg noe helt vanvittig til å få denne lekre kreasjonen. Tenk at denne vidunderlige kjolen er MIN! Du er bare superflink! Jeg låner bilder fra deg av kjolen og legger ut på bloggen min - håper det er greit?

  Utrolig koselig innlegg forresten! Tusen takk for de flotte ordene! Så morsomt at din tante sa at du så ut som en Barbro.... Det var nok helt sikkert positivt ment:-)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med Barbro kjolen.Kjempelekker.
  Og som vi sier her vest :" slitan Barbro"

  SvarSlett
 5. Den var nydelig! Sart og lekker - sikkert perfekt til Barbro! Likte sømmen!
  Ha en super dag, og tusen tusen takk for at du har nominert meg til det du vet! Veldig gøy! Nå må jeg lage nok et valgkampanjeinnlegg...

  SvarSlett
 6. Hei Ellen!
  Takk for kommentar nå nettopp! Kjolene du syr er heeelt herlige, og jeg får visst telle på knappene om jeg skal bestille meg én! Hv koster de? Bruker du ullfleece?

  Det var rart du skulle nevne Ragnhild Jølsen, for jeg bor i hennes kommune! Det var jubileums fering her i forfjor, og de satte opp et skuespill, Fyrstikkfolket, basert på boken Brukshistorier. Ja, Jølsen er en god forfatter!

  Hvis du ikke har lest Selma Lagerløf tidligere, så ikke start med Jerusalem (litt tung), men gjerne Et barns memoarer, Gösta Berlings saga eller Keisen av Porugal!

  Hyggelig å bli kjent med deg og bloggen din!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 7. En nydelig kjole til en herlig dame:-)
  Gu så effektiv du er...

  SvarSlett
 8. Wow! Så flotte kjoler du lager!
  Har vært inne og tittet på kolleksjonene dine!
  her må jeg følge med! :)

  SvarSlett
 9. Åh, denne var fin å danse med i snøen - også med hjertet utenpå! :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails