fredag 3. september 2010

Redesign av dongry-skjørt!

På uforklarlig vis har jeg gått opp en størrelse. Og konsekvensene er dramatiske. Jeg får ikke lenger på meg favorittskjørtene mine. Det til venstre er et skjørt fra Custo' Barcelona. Det er så nydelig med mange flotte detaljer, spenner i linningen, broderte gullfisker og trykt grafisk mønster. Sukk.... Skjørtet til høyre har jeg kjøpte på H&M. Det har en utrolig fin "rysjekant" på skjørtekanten og så er det lenger bak enn foran. Et stilig belte med børstet stålspenne hører også med.
Om du klikker på bildene får du se en større utgave.

Så hva gjør jeg? Jo, jeg klipper begge skjørtene fra hverandre og forener de i en ny utgave. Dongeryskjørt, custom by EllenSand!

Fra H&M-skjørtet har jeg tatt med delene som hadde lommer. Fra Custo-skjørtet har jeg beholdt en del av midtstykket foran.

Bak består hele delen av Custo-skjørtet. Synes snittet bak er så stilig med de ulike feltene og fasongen på de. Har veldig lyst til å prøve å kopiere dette.

Jeg må ta med noen detaljer fra toppen jeg har på. Deilig strikket bomull, rosa prikker på kragen og ermene, et brodert hjerte med pil foran. Halsutringningen er bare så fin. Og stilig med forskjellig bredde på stripene på bolen og ermene.
 

Bak er det brodert med rødt: Rock'a Billy baby. Kan det bli kulere?

Støvlene fant jeg på Ebay. De var egentlig mye høyere. Men det er noe med høye støvler, de er liksom ikke skapt for mine legger. Alt for trange. Jeg har rett og slett klipt av en del. Lekre strømpebukser fra Pierre Robert kjøpt på Samvirkelaget. Hva skulle vi gjort uten Samvirkelaget vi som bor på bygda??

Ang. GIBORTEN min. Det er mange som har kommentert som er anonyme. Jeg må få navn fra dere. Kommenter igjen og husk navn!

Ønsker alle en super helg! :)

13 kommentarer:

 1. Skjørtet ble flott. Det skal litt besluttsomhet til for å klippe opp kjære plagg (selv om de er for trange). Du er flink.

  SvarSlett
 2. Det ble jo råflott! Krever sitt å sette saksa i favorittplagg, for ikke å snakke om nye støvler...Ha en god helg, rockebaby!

  SvarSlett
 3. Wow, så stilig! Kult skjørt, kul topp og kule støvler på en kul Rock´a Billy babe! Du er bare sååå flink!

  SvarSlett
 4. Kjempefint det ble Ellen,
  - og det skjørtet kan du bare ende sørover!;-D
  Har tatt utfordringen din - ta en kikk;-)
  Ha en fin, fin helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 5. For et flott skjørt! Du er virkelig flink, ja! Og en flott, rocka modell!

  SvarSlett
 6. Er det fuktig i skapene der du bor også:D
  Skjørtet ble rålekkert!! ...ja, hele antrekket med avklipte støvler og det hele:D
  Ha ei super helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Du din kreative råtass av en sjel. Knalltøff miks og match, og nok et bevis på at du svinger nålen og tråden med en særdeles stø hånd. :)
  Synes det er så gøy å se at du er både søt og ramperocka i stilen. Har jo sett det i forhold til ønskelister med sko, klær og interiør hos deg også. Me like. :)

  SvarSlett
 8. Kjempestilig, du er så kreativ :) Ønsker deg en god helg :)

  SvarSlett
 9. Alltid supert det du klarer å lage. Skal si du var tøff i skjørtet og støvlene? Jeg har også slike gummistøvler.

  Tusen takk for at du deltar i prosjektet mitt.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 10. Så flott. Både du og skjørtet!! Klem

  SvarSlett
 11. Du var dritstilig!!! Beklager litt ordvalget men det var første tanke som slo meg,-) Nå har jeg funnet fram mitt olaskjørt og hodet har begynt å jobbe.

  SvarSlett
 12. Trodde jeg hadde lest alle innleggene i bloggen din nå, men plutselig dukker dette kule skjørtet opp under "You may also like". Wow!!! Superfint og inspirerende!!!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails