lørdag 28. mai 2011

Et døgn igjen!

Da er det bare ett døgn igjen til trekning av Giborten. Det er SÅ mange som har 'tatt lodd'. Jeg prøver å besøke alle dere som har blogg, men det vil nok ta en stund før jeg kommer helt rundt. Men det er en flott måte å få sett nye blogger på og hilse på nye hyggelige damer. Ja, for det er vel stort sett damer. Har forløpig funnet en mann blant alle loddtrekkerne. Regner med at du ene mannen vil vinne kjole til damen din. Eller kanskje det er heklekroken du sikler etter ;)
Hyggelig at det også er mange uten lodd som deltar. :)
Her er min Superwoman-kjole. En sånn kan du vinne i Giborten.


Ha en flott lørdag alle dere Superwoman's og Supermen's!
:)

8 kommentarer:

 1. Nei, trekk meg:O)))
  Godt du kom med dette innlegget, jeg har ikke fått med meg dette, for da var jeg sørpå og ble bestemor;O)
  Nyt helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Å kjære deg!!! Eg trudde dette var trekt for lenge sidan, og hadde sletta linken....Veit ikkje kva eg har surra med....
  Men no er linken på plass igjen, og troner øverst på bloggen.
  - Og godt er det, at det fortsatt er håp om å vinne :)

  SvarSlett
 3. Ha ha, blogging er et damefenomen, ja. Ihvertfall håndarbeidsblogging og sånn - regner med du har få mannlige følgere;)

  SvarSlett
 4. Steinfine farger på superwomankjolen!

  SvarSlett
 5. For noen flotte og glade kjoler, jeg må stadig innom siden din for å se dine glade, kreative spillopper ;)) Legger meg til som følger også.. -er man da med i trekningen eller? Fortsatt fin mai til deg ;))

  SvarSlett
 6. Lever i håpet enda en stund :O))) Ha en fin helg !!!

  SvarSlett
 7. Hei og god morgen (O: For en herlig blogg!!! som jeg tilfeldigvis fant fram til. For en flott barneflokk!!! Du verden!! Du må jo sveve!! Og så mange flotte bilder av gjengen (O: Det var så moro å finne deg(O: Nå skal jeg komme på besøk til enda en blogg med fine kreative innslag, koselige bilder og alskens. Ha en herlig søndag alle sammen!! Kos kos fra Mai Liss

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails