tirsdag 10. mai 2011

Skjerfinspirasjon!

Jeg laget et skjerf her forleden som jeg la ut en tutorial på. 
Helt tilfeldig nå i kveld rotet jeg meg inn på bloggen til Karna; Mitt litt om mere. Det var utrolig artig å oppdage at hun har laget sin versjon av skjerfet mitt. Jeg synes hun har laget et nydelig skjerf. Hun har klippet opp og brukt en bluse hun ikke passet. Det er jo ganske vanlig tror jeg at man har plagg i nydelige stoff liggende som man ikke bruker fordi de egentlig ikke passer. Jeg synes det var en god idè å bruke blusen til å lage et sånt skjerf. Inspirerende!  Her kan dere se hvordan hun gjorde det. Er det flere der ute som har laget noe lignende, må dere gjerne komme med et hint. Det er artig å se ulike tilnærminger :D

Dette skjerfet har jeg heklet til min datter. Hun skal til Tromsø å studere til høsten. Da regner jeg med det blir godt med et varmt ullsjal. Mønster på sjalet finner du her.

4 kommentarer:

 1. Så søt og fin blogg du har :) masse fint du lager også.

  ha en fin tirsdags kveld
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Jeg måtte inn og titte på bloggen til Karna, så hyggelig at hun hadde kreditert DEG for idèen, sånn liker jeg:) Din heldige datter kommer garantert til å være glad for det varme skjerfet, her i Tromsø ligger snøen langt ned i skogen ennå. Men plutselig er det sommer! Kunne vært morsomt å treffes hvis du skal på datter-besøk i høst.
  :)Beate

  SvarSlett
 3. Bea, jeg skal helt klart bbesøke datteren min. har aldri vært i Tromsø før og gleder meg til det. Det hadde vært artig med et bloggtreff.
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Se der var skjerfet mitt, og spennende å lese "om seg selv". Kjempeartig måte å lage det på og som jeg ofte sier det er i hodet det er begrensninger på hva en kan lage.
  Så mye artig og fint du lager, masse inspirasjon å få inne hos deg.
  Ps! Gratulerer med sønnen, håper det blir en topp dag

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails