onsdag 15. februar 2012

Genser i krokodillepreget chenille-stretch!

Jeg har laget meg en ny 'genser med trange ermer'. Jeg er veldig fornøyd med dette mønsteret. Genseren er behagelig å ha på, samtidig sitter den pent. 
Mens jeg skriver dette, forsvinner ordene jeg egentlig hadde tenkt å fortsette med. Hva var det jeg hadde tenkt å skrive da??? Jeg er blitt forkjøla med feber og ond hals. Ingvar like så. Vi sitter ved hver vår pc og taster. 
Hodet er fultt av snørr og ordene bruker veeeeldig lang tid på å komme seg fra hjernen og ut i fingertuppene. 
Tilbake til genseren.
Den er veldig enkel å sy, tutorial finner du her. Denne gangen har jeg brukt naturhvit chenille-stretch med krokodillepreg fra Stoff&Stil, kjøpt på salg for bare 23 kroner meteren. Du finner det her. Veldig deilig og mykt stoff med super stretch. Krokodillepreget gir en smule luksus-følelse. Jeg får litt Hollywood-frue-følelse når jeg har den på, but I løøøv it! :) 


Det er litt vanskelig å få frem det fine stoffet på bildene, men dere får et inntrykk. Genseren er knallstilig til jeans og lange støvletter.

Smykket har jeg kjøpt fra Gnist by Gitte. Det passer veldig godt til den naturhvite garderoben min. Jeg har fått litt dilla på klær i duse farger den siste tida.Gitte er også en reser med strikkepinner, heklekrok og symaskin. Hennes inspirerende blogg finner du her.
Da skal jeg konsentrere meg om å bli frisk. Det vil si, krølle meg sammen i sofakroken med en heklekrok og et garnnøste. I morra kveld flyr Ingvar og jeg til Tromsø for å besøke Anna. Oi som vi gleder oss! :)
Det kommer noen forhåndsinnlagte innlegg her i bloggen når jeg er borte.
I mellomtiden,
HA EN SUPER UKE!
:)

7 kommentarer:

 1. Så flott genser og smykkene var jo nydelige.
  God bedring til dere begge. Pakk dere godt inn og plei hverandre :)

  SvarSlett
 2. God bedring =) Nydelig genser og flotte smykker.

  SvarSlett
 3. Stilig genser, og hvitt gjør seg nå alltid. Så flink du er med maskinen, jeg har ikke "datet" min enda i år. Men nå tror jeg noe er på gang, klem

  SvarSlett
 4. Så fin genser! Skjønner godt at du føler deg litt Hollywood-frue i den ja! Litt luksus skader ikke - i alle fall ikke til denne prisen :) Og takk for fine ord, søte du! Synd dere har blitt syke, håper det ikke er influensa. God tur til Tromsø!!!

  SvarSlett
 5. God bedring!
  Du inspirerer så mye at du er med i siste innlegg

  SvarSlett
 6. Flott nygenser klar til Tromsøturen! Tøff modell! Krysser alt jeg har for at dere er i slag til flyet letter, og at dagene sammen med Anna blir fine! Hils så mye!
  Klem Beate

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails