torsdag 16. februar 2012

Ny pute i sofakroken!

Blant alle de fine retrostoffene jeg fikk av Beate/Det skapte grann, lå det et putetrekk med  en nydelig, stor turkis blomst. Jeg fikk meg ikke til å begynne å klippe den opp i ruter. Plutselig skjønte jeg at dette putevaret bare skulle gjøres om slik at det passa en pyntepute i størrelse 50*50cm. Puta passer perfekt i stua vår som har turkis som temafarge. 


Skinnsofaen er en Ekornes Party og ble produsert på 80-tallet. Jeg fant den på Finn og kjøpte den for bare 2000 kroner. Putene er sydd sammen av mange små skinnlapper og de har flere knapper. Jeg synes den er knallstilig. Vurderer om jeg skal male stammen hvit, men er usikker. Det er jo synd å male bort det tidstypiske ved sofaen. Salongbordet har jeg arva etter bestemoren min. Det er min stil, et kaos av stilarter :)


Den blå stresslessen du ser litt av og krakken med svart skinntrekk, venter på å få nytt trekk. Jeg har planer om å sy trekk av et lyst teddystoff. 
For eks. dette. Det kunne blitt både stilig og deilig.

Men så har jeg så mange planer...
:)

8 kommentarer:

 1. Så søt pute da. Syntes sofaen er flott jeg, men her i huset ville nok stammen ha blitt malt tenker jeg... Smaken er som baken og den er del. Godt er det :)

  SvarSlett
 2. Fine puter, rart hvordan stoff tar sin egen vei.
  Så koselig dere har det, akkurat som hos oss med litt fra flere kanter.

  SvarSlett
 3. Så fin den puta ble. Nesten litt sånn Marimekko

  SvarSlett
 4. Så fint puta passet inn sammen med det andre turkise i den koselige stua di! Og når det gjelder det med planer, så kjenner jeg meg alt for godt igjen:)
  Beate

  SvarSlett
 5. Ja du har mange planer,men jammen får du gjort masse ogsa da. Likte så godt teppet du har sydd til gutten din.
  Klem

  SvarSlett
 6. fine puter,
  sofaen var litt tøff.
  har ikkje sett ein slik før.

  SvarSlett
 7. Skjønner valgets kval når det gjelder male/ikke male. Selv har jeg noen furumøbler jeg vurderer å gjøre det samme med. Har allerede brunbeisa et par bokhyller, men angra med en gang at jeg ikke malte dem hvite i stedet. Men har jeg først malt, er det håpløst å angre/ombestemme seg. Og "trendene" skifter så fort!
  Så enn så lenge må jeg leve med det enkelte kaller furuhelvetet. Synes ikke møblene er så verst jeg.

  SvarSlett
 8. Ekornes party, det vekker nostalgiske minner! Vi hadde en med orangerødtrosa ulltrekk. Beste sofaen, mange gode hjørner å slenge seg ned i. Nå har vi en enda eldre skinnsofa. Flotte vårlige puter som lyser opp i sofaen! :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails