fredag 9. mars 2012

Avhengig av internett? og mønsterutvikling!

Jeg har hatt det litt travelt den siste tida. Med slike ting som er helt vanlig å ha det travelt med. Du vet, jobb, barn, hus, mann, hobbys,......
Jeg skulle gjerne ha vært på nettet mer. Lest blogger, kommentert, kommunisert, blitt inspirert...
Men mannen antyder at jeg er blitt avhengig av å være på nettet. 
Så jeg har tatt en test.
Og jeg er blitt beroliget!
Her er mitt testresultat:

Resultat: Du har kontroll.
Du er en gjennomsnitts internettbruker. Du surfer kanskje litt for lenge noen ganger, men du har kontroll over ditt forbruk.

Så nå skal jeg bruke masse litt tid på å surfe rundt til dere. Til dere "bloggegamliser" som jeg er innom støtt, og til dere nye som har kommentert den siste tida. Det er kjekt med kommentarer fra nye bloggedamer, det er en flott måte å oppdage nye blogger på. :)
Samtidig må jeg få takke for koselige kommentarer fra dere som ikke har blogg, som du Bjørg. Tusen takk :)

Er du avhengig av å være på internettet? Tørr du å ta testen? Om du ikke kjenner deg igjen i ordvalgene i testen, bytter du ut skole med jobb, facebook/spill med blogging, i hodet ditt. Så blir det vel riktig :)
Her kan du ta testen. 

Over til sauminga mi.
Jeg har jobbet videre med mønsteret jeg har laget på genser som du finner tutorial på her. Mønsteret har forøvrig fått navn: 'EllenSand FeelGod!'  Fordi dette er klær jeg føler meg vel i, jeg slapper av og slipper ut magen :D
For en uke siden laget jeg en kjole og en topp uten ermer med utgangspunkt i samme mønster. Veldig enkelt, det handler om å forlenge eller forkorte deler av mønsteret.
Kjolen ble sydd av et stoff jeg fant på restebordet til S&S. Oppdaget noen små flekker på stoffet underveis. Irriterende, selv om de ligger på restebordet. De kunne jo f.eks merka stoffene med årsak til at de ligger der, så kunne jeg klippet litt annerledes. Forøvrig et nydelig stoff.


Toppen er sydd av et blondestoff, også fra S&S. 


Ønsker dere en super fredag. Snart er det helg!
:)

7 kommentarer:

 1. Hmm, ja eg tør å ta testen, og eg trur eg veit kva resultatet vert;)

  SvarSlett
 2. Ikke avhengig - tatt testen før ;) Men liker å være her inne da!
  Flotte plagg! Ser ut som det kunne være en modell som kanskje kunne passe på en kropp som ikke er som den engang var... kortison setter seg på de underligste steder. I ansikt og MAGE!
  Go' hælj!

  SvarSlett
 3. Vet ikke om jeg tør å ta testen,hi hi
  Så flotte topper du har sydd,du er bare så flink :))

  God helg til deg og dine Ellen

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Deilige klær.
  Jeg holder også på med en "slipp ut magen" topp.
  Veldig fornøyd med resultatet.
  Blogges snart:)
  Ønsker deg og dine en strålende helg.

  SvarSlett
 5. Trenger ikke å ta testen for å vite at jeg kanskje bruker litt for mye tid på nettet... Men har ikke (så mye) abstinens når jeg er helt uten nett i noen uker om sommeren :-)
  Googler VELDIG mye, da det er helt utrolig hva jeg kan finne om det er noe jeg lurer på. Også er det noen blogger jeg må gløtte innom en gang eller to daglig, sånn som for eksempel din :-)
  Har slipp-ut-magen-topp i dag. Sliter med at jeg alltid legger på meg ETTER jul. Puh! Satser på at den (magen) forsvinner (delvis) før sommeren.

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte klær du syr, ha en kreativ helg!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails