mandag 26. mars 2012

Skinnjakke! Og andre loppishistorier.

Jeg GLEMTE å stille klokka natt til søndag. Ikke kom jeg på det, søndagen heller. Det endte med at jeg kom en time for seint til et av øyas største loppiser. Da er det ikke mange loppis-skatter igjen  :)
Så da får jeg heller vise frem en loppis-skatt fra forrige helg.
Jeg fant denne skinnajakka som jeg egentlig tok med hjem for å bruke til fremtidige veskeprosjekt.  Men jeg måtte jo prøve jakka og den satt som et skudd. Det er en italiensk skinnjakke fra Vera Pelle. 

Den har et lite hull på det ene ermet.

Jeg vil prøve å lappe jakka med et av disse merkene. Så får vi se om det vil funke. :)

Noe fikk jeg likevel med fra gårdagens loppis. Når man kommer til loppisen når den åpner, er stemningen nærmest elektrisk. Alle vil finne de fineste loppene først. Det er mye folk og en del pes. Vanligvis orker jeg ikke å stå å rote gjennom alle klærne da. Men når man kommer en time etter loppis-åpning, er det en helt annen stemning som rår. Så i går tok jeg meg tid til å kikke litt på klærne. Fikk med meg flere jeans, gensere og t-skjorter til Ingvar som var nesten som nye. Kjekt når man har en gutt som vokser fortere enn lynet! :) Det ble også flere glass. Disse likte jeg og de passer også godt til små barnehender. 


Jeg lurer på om jeg har fått alldeles loppis-dilla...
:)

12 kommentarer:

 1. Så herlig med loppis! Her i området er det enda en stund til de første setter igang... gleder meg allerede!! Flott skinnjakke da :)

  SvarSlett
 2. Dumt du kom for sent da :))
  Ikke rart man blir litt forvirret !
  Du var jo kjempestilig i skinnjakka :)) Likte den jeg ;)

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 3. Åh, slike glass hadde vi før der jeg vokste opp. Flotte glass, spør du meg!

  Selv var jeg veldig bevisst på klokkestillingen på søndag siden jeg jobbet og måtte passe på å komme meg på jobb til rett tid. Men jeg må si det er godt de dagene da man ikke trenger å tenke på den tiden hele tiden. :)

  SvarSlett
 4. åå ja, det er moro med loppis:) Såå fine de glassene var:)

  Ønsker deg en super duper uke:)¨

  Lik gjerne siden vår på facebook:) Vi har opprettet en ny side, og håper veldig gjerne at du vil like den:)


  Gode klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 5. Jeg er veldig begeistret for loppis, men jeg har gitt opp det første bisarre kappløpet... Jeg kommer diltende etterpå og håper at noen skatter på mystisk vis skal ha unnsluppet andres søkende blikk :)

  - det blir som oftest kaker på meg på loppis ;)

  Likte forresten veldig godt glassene. Et godt kupp!

  SvarSlett
 6. Glemte du å stille klokka? Nei og nei. Ja, det var i grunnen litt flaks at jeg fikk det med meg, det sto jo ikke akkurat på forsida av avisene. Det burde det gjort.

  Kul jakke.

  SvarSlett
 7. Den satt!!!
  Ja loppemarked er koselig,
  utfordringen er bare å få med seg det man VIRKELIG trenger, og ikke alt det andre...:)
  Takk for stemmen din, og koselig kommentar.
  Klem Beate

  SvarSlett
 8. Kjempe stilig jakke. Likte den veldig godt. Men pass deg for glassene, vi hadde sånne da jeg var barn og de eksploderte. Glasspulver over alt, så de som ble igjen ble kastet.

  Mvh MEG :)

  SvarSlett
 9. Nei, men, hvordan kunne du glemme den klokkestillinga? Ja, ja, godt det er natt til søndag. Kul jakke, og du er virkelig en flott modell:)

  SvarSlett
 10. Velkommen etter (som hektet på loppis) :-)
  Selv har jeg snudd om: Fra å stå blant de første i køen, stikker jeg nå stort sett bare innom på slutten/posesalget. Hvorfor: Jo, fordi jeg tok med meg alt for mye heim, samtidig som jeg har vansker med å få noe UT av huset. Det blir fullt... Veldig fullt!
  Noe småtterier finner jeg som regel likevel :-)

  SvarSlett
 11. Finaste glasen! Sådanna har vi i massor i stugan på fjällkanten. Gamla, fina och oslitna då de aldrig gått genom en diskmaskin. Glas som alltid har funnits där... :)

  SvarSlett
 12. Den jakka satt jo som et skudd til deg, den var nok tiltenkt deg den ja. Veldig greie glass du fikk fatt i òg.

  Ønsker deg en fin onsdag, klem.

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails