torsdag 29. mars 2012

Jeg vil lure våren!

Våren vil liksom ikke komme hit. Ja, det stemmer ikke helt. Krokusen har kommet. Hesthoven også. Og plena er helt grønn. 
Men temperaturen, den kommer ikke. Ikke sola heller. Det regner og regner. Og til helga er det meldt snø. 
Men altså, hvis jeg hekler meg en hals eller to. Og later som at jeg ikke venter på våren i det hele tatt, kanskje jeg klarer å lure våren til å komme, da???


Halsen er heklet i Fritidsgarn i nydelige sjøgrønne farger. Tutorial finner du her.


Planen ser ikke ut til å virke foreløpig. Gradstokken viser KUN to grader. Så da får jeg hekle et til. Jeg skal i hvert fall ikke fryse!
:)

14 kommentarer:

 1. Søte du e da Ellen :))
  Bra du holder deg varm ♥

  Klem

  SvarSlett
 2. kjempefin, her er det 0.1 grad, men sola har akkurat titta frem og det er blikkstille, s¨nå skal jeg og lillemann ut på terassen og late som om det er varmere :)

  SvarSlett
 3. Strikker votter og skjerf selv om våren er her jeg. Litt sommerkjoler er på vei gjennom symaskinen også da.Så det kompenserer vel litt.. (?) :)
  En lite gave deles ut hos meg også så bli med i trekningen du også da vel :)

  SvarSlett
 4. Ja her må man bare være kreativ for å finne lyspunkt. Jeg for min del lever lenge på Paris turen, må innrømme det var ufattelig deilig å kjenne solvarme!!!

  SvarSlett
 5. Da har vi det jo lunt og godt her, hele 3 grader:)
  Jeg hørte ei som brukte uttrykket den 5.årstid: vårvinteren, det er vel det vi har kanskje. Nydelige skjerffarger, får øynene dine til å gnistre!
  Ha det godt og varmt.
  Klem Beate

  SvarSlett
 6. Håper du klarer å lure våren, da...
  Kos deg med en flott hals i mellomtiden.
  Her har teperaturen sunket litt de siste dagene, og vestpå er det visst bare drittvær og dit skal vi i påska.

  Herlige "kassebilder" med gutta lengre nede!

  Ha en fin ettermiddag: )
  KLEM!

  SvarSlett
 7. Kjempefin hals og noen fine bilder av deg, Ellen!!! Vi kunne godt ha bytta sol mot regn noen dager, her er det litt for tørt etter min smak :)

  SvarSlett
 8. Kjempefint! Jeg har sagt det før, men gjentar gjerne: Jeg digger den hekla halsen jeg kjøpte av deg. Men nå har den gått i hi - jeg nekter at det blir så kaldt her som du har det! Hadde over 20 grader her om dagen, i dag har det bare vært 14... Sorry. Sånn er det her. Men hekle i vei, så lurer du våren, garantert! ☼

  SvarSlett
 9. Flott hals du har laget! Satser på at du klarer å lure våren:-) Akkurat nå er det ganske kaldt her og, så i dag var det fram igjen med boblejakke og strikkevotter...

  Påskepakken ble sendt i går. Håper du får den snart:-)

  SvarSlett
 10. Ja, veldig lur plan! Vi hadde 20 grader i forgårs, det er ikke sunt det heller....Da har vi vel liksom brukt opp plussgradene lenge før sommerferien. :-)

  SvarSlett
 11. Her har vi varm vår! Kommer du ikke hitover allikevel?

  SvarSlett
 12. He, he, uansett om du klarer å lure våren eller ikke, så var halsen kjempefin.

  Fin fredag til deg, klem.

  SvarSlett
 13. Utålmodig du er da? Husk at vi ikke har forlatt mars ennå! ;.)
  Selv ville jeg vært veeeeldig fornøyd om vi hadde fått noen dager, eller helst mange uker, uten REGN. For DET holder på å gå meg på nervene!
  (Forresten er det like greit at vi ikke har 17-19 plussgrader NÅ, slik de har andre steder i landet. Det vil jeg heller ha i mai-september :-)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails