fredag 8. april 2011

Love, love, love!

Tusen takk for hyggelige ord om dressjakka. Nå nærmer det seg, bare et døgn igjen til premieren. Var så vidt innom en tur i formiddag med mer kostymer. Fikk sett litt av en av dansescenene, og det så flott ut! Ohoo som jeg gleder meg! :)
De siste dagene har jeg sydd til meg selv. Denne kjolen har bodd ei stund i hodet og jeg er fornøyd med resultatet. Kjolen er sydd i naturhvit chenille. Måtte jo ha en kjole som matcher de kule vårskolettene mine. Kjolen er kort for å kunne brukes sammen med den rosa underkjolen. Og for å kunne brukes til bukser.



Kjolen har omslagsåpning pyntet med rosa bånd. Det rosa båndet med brune prikker pyntet en pakke jeg fikk for lenge siden av Kristin, Vingesus og julebrus. Takk Kristin! :)



Maskinbroderi bak på ryggen. LOVE!


Ermene har mansjetter med søte rosa knapper.

I kveld skal kjolen, kjæresten og jeg  på konsert i Trondheim med Stein Torleif Bjella. Vi oppdaget Bjella for et par år siden på Norwegian Wood. Og siden har vi vært blodfan.
Hør bare på denne nydelige sangen, 'Søt harmoni'! Vær tålmodig, det tar et lite minutt før sangen kommer.

God helg, folkens! :)

8 kommentarer:

 1. Jeg blir rett og slett målløs av deg. Det er bare så lekkert det du lager, og så er du en vakker dame selv også. Herlighet hvor imponert jeg er.

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, den var virkelig lekker! Og du er en flott modell!

  SvarSlett
 3. Sååå stiliig!! Nydelig var den og kule tights. Underkjoler har vært nedprioritert alt for lenge - bra de er tilbake! Lykke til med premiere - skulle ønske jeg var der - alltid artig å se skolens musikal - første året på lenge jeg misser denne.

  SvarSlett
 4. Denne var nydelig, Ellen!
  Flotte detaljer. Og så kledde du den jo kjempe godt!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Som en vaniljdröm! Den blev mycket stilig, enkla snitt med utsmyckande detaljer, inspirerande :-)

  SvarSlett
 6. Nå har jeg sett dressjakken (og gutten inni) i aksjon. Jakken ble flott, og gutten særdeles dyktig. I det hele tatt en fantastisk musikal (IGJEN!), og det er like gøy hvert år å se de nye stortalentene som dukker opp, sammen med alle de kjempeflinke (bla. poden din) som jeg vet om fra før.:-D
  Det er ikke måte på hvor stolt jeg føler meg over å være sambygdinger med så dyktige, unge mennesker :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle sammen:)
  Og tusen takk Bjørg! Ja, de er virkelig flinke ungdommene. Og det var utrolig artig å se Svein Arne i aksjon. Flinke gutten min!
  Ellen:)

  SvarSlett
 8. Fantastisk kjole!
  Og for et nydelig bilde av deg.
  Og Bjella er veldig flink.

  Mvh astrid

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails