tirsdag 2. mars 2010

Coco-trøye + gi-bort-mønster!

Da fikk jeg endelig sydd ferdig Coco-trøya. Og den ble jo flott. Men så er jo modellen bra flott også, da :) Og til alle som ikke er helt sikker på hva båthals er: Dette er båthals. Og båthals er veeeeldig inn akkurat nå :)

Trøyene under er sydd til meg etter samme mønster, Anna er modell også her. Den lilla er sydd av rutete isoli.

Jeg synes det er for gale at dette herlige pingvinstoffet (bomullsjersey) fra Stoff&Stil skal være forbeholdt barn. Så jeg har sydd denne også til meg selv. Ermene er svart viscose-jersey med pingvinmansjetter. Eimund kom og ville være med, han synes det er så innmari gøy når noen leiker modell :)

Som sagt har jeg brukt samme mønster på alle trøyene. Noen små forskjeller på halsåpningen bare. Mens jeg satt og sydde disse trøyene fikk jeg en ide! Jeg vil dele dette mønsteret med dere. Men noen regler blir det. Alle som ønsker mønsteret kan skrive en kommentar til dette innlegget. Den første som skriver kommentar får mønsteret tilsendt av meg. MEN, du ha en blogg og du sy en trøye etter mønsteret og blogge trøya når den er ferdig. Mønsteret kopierer du og sender det så videre til den neste på lista.

Mønsteret er ca. str M. Det skal ikke være så vanskelig å gjøre det en str. mindre eller større. Men dette må dere i så fall gjøre selv. Mønsteret er laget for stoff med stretch. Eks. bomullsjersey, viscosejersey, interlock, stretch-velour,.....

Jeg håper at dette kan bli til mange forskjellige trøyer. Jeg VET det finnes mange kreative hoder der ute, så hiv dere på denne utfordringen og lag deres egen versjon av Coco-trøya!

Og dere må GJERNE reklamere for denne utfordringen i bloggene deres. Ingen lodd eller premier å få, bare et gratis mønster :)

Ha en trøyefin kveld :)

21 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg vil veldig gjerne være med;)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Beklager Ellen, men når det gjelder søm må jeg melde pass. Men trøyene var kjempefine og utrolig morsomt med veslegutt som også vil være modell.

  Jeg savner adressen din. Smykket har ligget ferdig noen dager.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fine trøyer - og artig konkurranse!

  Klem

  SvarSlett
 4. Supert Grete. Du blir første kvinne ut :)

  SvarSlett
 5. Artig ide da!!!!! Og fine trøyer!!!

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 6. se der ja,jeg viste vel at du fikk til denne trøya jeg da ;)
  Jeg har aldri sydd en trøye før (hvis da ikke den mislykka "skjorten" jeg lagte på ungdomskolen teller...haha) Og ikke har jeg noe stoff å sy med heller nå...@#QR((*^,men det blir sånn etterhvert...men DA skal jeg mekke en trøye :D Og selvsagt skal jeg legge den ut i bloggen når den er ferdig.

  TUSEN TUSEN TAKK for kjempekoslig gave som jeg fikk i posten i dag :D Nå blir det å skryte vettu.."se hav jeg har da!Produkt fra Ellen Sand herself :D" hohoho..så kan de bare gå der og være misunnelig :D
  Love it :D

  KLEM

  SvarSlett
 7. Hei, jeg kan ikke sy *livredd for å få tilsendt mønster og krav om å vise fram produktet*, ville bare si at den stripete er jo akkurat lik de Jean Paul vi hadde på ungdomsskolen på 80-tallt! Pingvinen var min favoritt. Å, jeg er så misunnelig på dere som kan skape slikt, sukk. :-)

  SvarSlett
 8. Jeg må si som Elisabeth, så ikke send noe mønster hit! Men god idè, og må følge med på de som faktisk kan sy! Flotte trøyer, og flott modell!

  SvarSlett
 9. Ojojoj - dette vil jeg også være med på!! Smil!

  Psst - henger meg på Elisabeth sin kommentar over..lenge leve 80-tallet..hvem husker ikke båthalsen fra de herlige ungdomsåra..hahah!!

  KlemKKann

  SvarSlett
 10. Ja, jeg forbinder også denne genseren min 80-tallet. Jeg visste faktisk ikke at det var Coco som gjorden denne til mote så tidlig som 20-tallet :)

  SvarSlett
 11. Så stilig! Har ikke tid akkurat nå men om noen tar mønsteret først - vil jeg gjerne sy en sånn litt nærmere sommeren! Smart "kjedebrev"!

  SvarSlett
 12. Flotte gensre du har fått til. Tror jammen meg at dette må jeg være med på. Kanskje får jeg et spark bak til å finne fram symaskinen min igjen. Kan nok ikke love et resultat som blir brukbart,men jeg skal i allefall prøve ;)

  Laila

  SvarSlett
 13. Dette var jo stilig. Tøff genser. 20 tallet husker jeg lite av. Men 80 tallets båtgensrer er bare helt kanon.

  SvarSlett
 14. Så stilig! Elsket jo disse båthalsgensrene på 80-tallet:-)

  SvarSlett
 15. Veldig stilige gensere! Ser ut som et veldig greit mønster med mange variasjonsmuligheter.

  Har blogg, men der legger jeg jo ikke ut bilder, de legger jeg et annet sted... Hva er viktigst, bilder eller blogg? (Bloggen min handler mest om tekniske databasegreier.)

  SvarSlett
 16. Kirikiri, jeg kan blogge bildene dine :)

  SvarSlett
 17. Som skrevet tidligere inne på Sykroken så eeelsker jeg båthals! Og nå er det in, altså?!?
  Sprer ordet inne på bloggen min!

  Klem fra Eva Mari :D

  SvarSlett
 18. Dette vil jeg gjerne være med på;o))
  Stilig genser, og jeg gleder meg allerede til å få mønsteret;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 19. Er litt sent ut, men hvis det fortsatt er tid, blir jeg gjerne med på utfordringen. Innen jeg får mønsteret, har jeg sikkert funnet fram symaskinen - og kanskje tatt den i bruk :)
  Og ja, husker sånne trøyer fra 80-tallet.

  SvarSlett
 20. Jeg er med jeg altså! Jeg elsker utfordringer!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails