torsdag 25. mars 2010

Hekledilla!

Jeg har fått hekledilla. Det er ingen tvil lenger. Og jeg har mista kontrollen! Nå har jeg forlatt puteprosjekt for å hekle påskegg. Ja, du hørte riktig. Hekla påskeegg. Så langt har jeg hekla tre stk. Jeg synes de er utrolig fine.

Men så var det det at jeg kjøpte KK i dag. Og der fant jeg oppskrift på en heklet kjole. Så nå lurer jeg på om jeg ikke skal prøve meg på denne.

Men jeg synes jo at jeg bør hekle ferdig både egg og pute først. Det bør minst være seks egg. Og mens jeg funderer på denne problemstillingen spiser jeg kokosbrød. mmmmm.. og funderer litt på hvilken farge jeg skal velge på kjolen.... for puten kan jo vente litt....
Jeg tror jeg går og hekler et egg til. Ha en fin kveld med eller uten heklerier :)

7 kommentarer:

 1. Synes eggene dine var vakre. Jeg kjøpte noen tilsvarende i fjor på Indiska. De henger på en trollhassel, sånn som dine. Kan desverre ikke hekle.

  SvarSlett
 2. He he, hekla egg høres jo unektelig litt artig ut...men det var lekre egg! Og jeg blir imponert hvis du klarer å hekle en kjole! Men du får det nok til, kjenner jeg deg rett...

  SvarSlett
 3. Imponerende flotte egg og enda mer imponert blir jeg også når du viser fram den ferdige kjolen. ☺ Men nå ble jeg godtesjuk og det finnes visst litt sjokolade i huset et sted..

  SvarSlett
 4. Eggene var jo utrolig fine, artig med nye vrier når det gjelder påskepynt.

  Hekle kjole? Jeg har mer enn nok med å lese oppskriften til grytekluter. Gleder meg til å se kjolen når den er ferdig, du er vel ferdig i løpet av helgen du...

  stor klem

  SvarSlett
 5. Kjempeskjønne egg du har heklet! Jeg blir også veldig imponert hvis du hekler en sånn kjole! Den var utrolig stilig.

  Jeg har hatt på meg kjolen din under barnehagens felles påskefrokost i dag og fikk masse skryt! Elsker den!

  Klem

  SvarSlett
 6. Så artig påskepynt! Og hekler du den kjolen - blir jeg mektig imponert! Du har noe å holde på med i påsken for å si det sånn! Jeg er dessuten litt bekymra for at du har blitt heklegal, for jeg selger jo stoff og ikke garn...;)

  SvarSlett
 7. Hekledilla? Det har jeg hatt lenge... ;) Lykke til med kjolen - du er jo spesialist på kjoler :)

  Selv hekler jeg flere og flere "tøffinger" istedenfor påskeegg...

  Ha en god helg!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails