onsdag 31. mars 2010

Easy living, strømper og interiør!

Har helt glemt å blogge at jeg har lagt ut den første 'Easy living' tunikaen for salg på Epla.no. Siden den er helt maken den første, har jeg brukt de gamle bildene. Du finner historien bak tunikaen her.

Jeg har en forkjærlighet for lange strømper. Disse strømpene fant jeg på epla.no Her kan du finne strømper, barneklær, handlenett m.m fra zndesign. Når jeg får tid og energi skal jeg sette sammen et antrekk og leike modell igjen. Inklusive disse herlige strømpene :)
Vi er en stor familie som består av to voksne, 6 barn og to katter. Vi har jo flere dyr som nevnt i tidligere innlegg, men de har egen egnet bolig. Heldigvis. Det hender ikke så reint sjeldent at jeg synes vi trør litt oppå hverandre, og skulle ønske at vi hadde en ekstra do, et ekstra bad, noen ekstra soverom, for ikke å snakke om en vannvittig stor gang med dertilhørende vannvittig stort garderobeskap. Her en dag fant jeg denne boka i en katalog. "Utnytt plassen". Det må være noe for oss, tenkte jeg.
Tror ikke at den kan hjelpe oss med å få flere ant. kvadratmeter å bo på. Men kanskje finner jeg noen tips om hvordan utnytte hver kvadratmeter bedre. F.eks. hvor vi skal gjøre av alle bøkene vi har. Eller hvordan få flere sengeplasser uten å få mindre gulvlass.  Boka er bestilt og det er lov å håpe :)
PS! Jeg innser at det ikke er realistisk å blogge heklakjolen hver gang jeg blogger. Framgangen er ikke så stor fra dag til dag. :)

7 kommentarer:

 1. Jeg er også fan av lange strømper,og de skal selvsagt være i masse farve,ikke bare svart som jeg hadde en tendens til før..

  akk ja,du er ikke alene om å ha plassmangel,hehe. Jeg skulle gjerne hatt mer skoplass jeg da..

  klemmiser

  SvarSlett
 2. Artig kjole! Jeg skal starte opp en butikk på Epla i løpet av påsken, tenkte jeg, tror det kan være lurt? Lykke til med salg, og god påske! Du lager mye fint!

  SvarSlett
 3. Hei Ellen:-)
  Gode tips om smarte løsninger kan vi ikke få nok av. Litt trangt om saligheten her også til tider.

  Flott du er i tunikaen. Tenker du selger unna:-)

  Ønsker deg og dine en riktig god påske...

  Klem:-)

  SvarSlett
 4. Har faktisk syslet med tanken om å kjøpe den boka , for selv med stort hus er det behov for smarte løsninger for å utnytte plassen!
  Regner med kjolene selges som bare det på Epla:)

  SvarSlett
 5. Ja, det med plassen er ikke alltid like enkelt. Er så glad jeg har fått kvittet meg med en hel masse, slik at det er blitt bedre plass her.

  Det er masse flott i strømper, det er sikkert og visst.

  Hadde på meg kjolen i går, og den ble virkelig positivt kommentert. Jeg vet du venter på bilde, og jeg må si som tidligere:

  Det kommer, det kommer.

  Håper du får glede av boka du har bestilt.

  Klem

  SvarSlett
 6. Så fin tunika, og tøffe strømper :)

  Fortsatt god påske!

  Klem

  SvarSlett
 7. He he, så du har gitt opp å vise hekleprogresjonen?
  Flott tunika du har laget, og det var kule strømper, ja - du får få deg noen sånne og komme med modellbilder:)
  Fortsatt god påske!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails