fredag 26. mars 2010

Etterlysning av tallerkenhylle i stål!

Denne stilige tallerkenhylla fant jeg i en blogg. Jeg lagra bilde for jeg hadde en plan om få snekra noe lignende i tre. Men nå har jeg egentlig lyst på akkurat denne hylla. Eller en som ligner. Det som er så innmari dumt er at jeg ikke lagra bloggen jeg fant hylla i. Jeg mener å huske at bloggeieren solgte slike hyller. Kan noen hjelpe meg? Noen som kjenner igjen hylla??
I dag begynte jeg på kjolen som jeg blogga om i går. Fargen ble lys lilla. Mange som ble imponert i går bare ved å tenke på at jeg skulle hekle en kjole. Jeg kommer vel til å bli mest imponert selv, hvis jeg klarer å bli ferdig med kjolen. Er ikke kjent for å ha mye tålmodighet med store prosjekt. Men Tine Solheim er ovebevist om at jeg rekker å hekle denne ferdig før påskeferien er over. Da har hun nok ikke regnet med to gutter på 5 og 2 år. I dag rakk jeg å komme så langt.


På min handletur etter garn fant jeg dette porselensegget. På Coop'en. Synes det er kjempefint. Man MÅ ikke nødvendigvis innom dyre interiørbutikker for å finne noenlunde fin påskepynt. :)
Og porselensegget stortrives sammen med de heklede eggene.
I morra skal de få selskap av nymalte gipsegg. Jeg fant nemlig også en eske med gipsegg på Coop'en. Inklusive maling og pensler. Jeg tror kanskje jeg bytter ut penslene, men eggene ser faktisk ut som et bra utgangspunkt. Erfaringen tilsier at noen av eggene antagelig vil være svarte når guttene er ferdig med de. Jeg har tenkt å satse på prikker. Må jo følge med på trendene... :)

Ha en super fredag:)

5 kommentarer:

 1. Lekker hylle! Kan godt forstå at du jakter på den ja. Men jeg har dessverre ikke sett den før, så jeg kan ikke hjelpe deg!

  Ha en fin palmehelg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Kul hylle, det der (Merker at jeg liker veldig mye av det som du liker...)
  Du får stå på med heklakjolen. Sats på en liten, nett kjole. Str XXS. Da klarer du det.

  SvarSlett
 3. Fin hylle!
  Jeg gleder meg til å se prikkete påskeegg og til å se denne kjolen ferdig! Så flott at du har begynt!

  SvarSlett
 4. Jøje meg for en flott kjole du har satt igang med! Her er det bare å stå på;)
  Kan ikke hjelpe deg med hylla, men er den ikke av tre og spraylakkert? Hadde vært noe det også;)
  Kos deg med hekling og mye annet;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Flott blogg du har!
  De hyllene er flotte! Du finner lignende hyller på denne adr:
  http://www.ruth66.no/produkter.php?pid=1213

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails