mandag 19. desember 2011

Rundhals!

Det blir litt pjasking med strikkepinnene på kveldstid. Jeg fikk en stor pose med restegarn fra svigermor her en kveld. Det naturhvite garnet har blitt til en rundhals til meg selv. Jeg blir fort utålmodig og lei av det samme mønsteret, så på denne har jeg strikket etter innfallsmetoden. Noen av mønstrene har jeg funnet i bøkene til Tine Solheim som er en evig inspirasjonskilde. :)


Hullmønster etter eget hode.

Flettemønster fra Tine Solheim.

Hullmønster fra Tine Solheim.

Mer flettemønster fra Tine Solheim.

Rillestrikk.


:)

8 kommentarer:

 1. Så flott hals.
  Den så god og myk ut også:)

  SvarSlett
 2. Den så deilig ut. Skjønner hva du mener med kjedelig å holde på med det samme mønsteret hele tida, gjorde seg godt med de ulike her da.

  SvarSlett
 3. Innmari fin den rundhalsen der altså!
  Du er superkreativ som kan strikke etter innfallsmetoden ;)

  Jeg har bestilt meg en hals idag jeg. Bare helt enkelt altså, på en arbeidsmarkedsbedrift her oppe (eller nede for deg, kanskje...)
  De strikker i alpakkagarn på strikkemaskiner. Tar litt ekstra tid, men da støtter man opp under bedriften. Liker sånt jeg ;)

  Fine daga te dæ!

  SvarSlett
 4. Lekker hals! Og du har jammen blitt en avansert strikker som finner på mønster underveis! (o: Go girl!

  SvarSlett
 5. Så nydelig skjerf. Kommer nok godt med nå som kulda kommer snikende :)

  SvarSlett
 6. Herlig hals! har sett en del lignende i det siste men da strikket rundt med mønsteret på tvers. Mye lurere slik du har gjort, for da får du strikket ferdig ett og ett mønster og kan finne på etterhvert. Tine Solheim er til stadig inspirasjon her også :-) Kos deg!

  SvarSlett
 7. Houhou, er det noen snille barn her?? (O: Får du nål, stoff og tråd, tryller du fram nydelige kjoler og alt mulig! Får du garn og pinner, tryller du kjapt fram en flott hals. Hva du kan, jente!! Antar at du er håndarbeidslærer eller simpelthen tryllekunstner!!! Det er så moro å se på arbeidene dine! Du får noe flott ut av alt! Imponert,jeg. Kos kos

  SvarSlett
 8. hallo

  Balders bokblogg har gibort
  du kan vinne TRE bøker
  gå inn på balders bokblogg.com

  hilsen Balder 10 år

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails