fredag 2. desember 2011

Reinsdyrkjole!

Just don't mess with me, Lucky Luke! 

Jadda.... Ikke spør meg hvorfor jeg har cowboyhatt og leikepistol. 
Jeg kan ikke for det, jeg er bare sånn... Jadda....
 

Jeg har sydd meg reinsdyrkjole. Reinsdyrfleece fra S&S, mønster mitt eget.

Kjolen er bare fantastisk deilig. På tross av at S&S har laget stoffet med mønsteret på langs og ikke på tvers. Det betyr at skal reinsdyra spankulere bortover, får du stretchen i lengden og ikke i bredden. Må si jeg var veldig skeptisk og trodde det ville bli problematisk å få på kjolen. Og at den ville bli stram og ubehagelig. Derfor gjorde jeg kjolen enkel, uten de vanlige innsnittene i ryggen og under bysten. Jeg brukte samme framgangsmåte som på hettekjolen du finner tutorial på her. Bortsett fra at ryggstykket ikke er delt.

Elsker kjolen og kommer til å bruke den MYE!

Fleece-strømpene jeg har på, har jeg kjøpt i en hesteutstyrsbutikk. Ja, vi har hester, så det hender jeg er med i 'hestebutikker'. Strømpene skal holde deg varm i ridestøvlene. Jeg rir ikke selv så jeg har ikke ridestøvler. Jeg tenkte fleecestrømpene kunne holde meg varm i alle slags støvler. Så fant jeg på at jeg kunne pimpe de litt med en brun satengsløyfe som matcher kjolen. Fleece rakner jo ikke, så det er bare å klippe hull akkurat der du vi ha dem. Har  planer om å kopiere disse strømpene i andre farger, men hehe, jeg har jo så mange planer....
 

Bildene blei tatt i går. I dag er jeg ikke like høy i hatten. I dag har jeg ikke hatt i det hele tatt. I dag er jeg forkjøla og det har satt seg i bihulene. Forferdelig den hodepinen du får da. Noe skikkelig skit! Så jeg sprayer og sprayer og håper det løsner snart. 
Men når man er litt syk kan man unne seg litt av julebaksten, ikke sant? Bare rettferdig det! :)

Håper du er frisk der du er og takker for alle hyggelige kommentarer jeg får her i bloggen. De blir jeg veldig glad for :)


21 kommentarer:

 1. Fy Farao! Den var TØFF! Jeg liker det XTRA godt når du kreerer i naturfarger ;)) Selv om DU selv liker best knallfarger, tjihi :) Dessuten kler du brunt utrolig godt også... Synes JEG da :) Har samme bihuleproblem, forbasket skit. Og enig, det er hodepina som er verst. Tror det til og med har satt seg i kjeven til meg... Nå når jeg holder på med oppgaveskriving og alt.. Jaja, passer aldri å bli syk uansett... GOD BEDRING TIL OSS! ;))

  SvarSlett
 2. Utrolig stilig og ikke minst morsom kjole! Jeg er overbevist om at du er den ukjente lillesøstra til Lucky. Eller kanskje den aller minste Daltonsøstra? (o:

  God helg!

  SvarSlett
 3. Fantastisk kul kjole!!!!! Ikke rart du tror dette blir en favoritt!

  Jeg skal snart prøve meg på litt søm selv :) hihi.. men blir nok lenge til jeg tør å sy kjole!

  Reinsdyrene var kjempekule og jeg syns det er HELT naturlig at du hadde hatt og pistol... skummel reindyr-rype i skogen! :)

  SvarSlett
 4. WOW for en kjole og for ei dame!!!Himla kule bilder Ellen. Sender masse god bedring til deg:)

  SvarSlett
 5. Herlig kjole. Ellen! Du er sannelig ei tøff og passelig sprø dame:)Jeg kan ikke skjønne annet enn at julebakst må være den beste medisin hvis man ikke er helt i slag, god bedring!!!
  Ha ei god helg.
  Klem Beate

  SvarSlett
 6. Stilige bilder. Kjolen er en flott vinterkjole.
  God bedring, det er sååå kjedelig å være syk. :))

  SvarSlett
 7. WOW! Både kjolen og du var tøff ,-)

  SvarSlett
 8. Den var da skikkelig annerledes og morsom! Du kler den bare så godt, og fotoshooten, ja den er bare helt skjønn! Det er deilig med lekne mennesker, det blir jeg glad av. Så må du ha riktig god bedring. Mitt tips: ingefærte med sitron og honning. Skjær frist ingefær i små strimler, hell over kokende vann, sleng oppi en sitronbåt/skive og en skvis med honning. La trekke i noen minutter. Deilig og kurerende!

  Klem fra Sol:)

  SvarSlett
 9. Å, den var knallstilig!! Helt fantastisk flott!
  Og for en herlig billedserie - det var fotomodell du skulle vært, Ellen:-)

  SvarSlett
 10. Kuuuul dame! Enig med Barbro - du burde vært modell:)
  God bedring!

  SvarSlett
 11. Tøøøøøff! Er du en av brødrene Dalton du da? :-)Skeptisk til forsida på S&S-katalogen, men din var jo herlig.
  God helg, Ellen, og god bedring.

  SvarSlett
 12. Kul kjole!!! Sykt fin til deg!!! Ikke akkurat frisk for tida, denne uka har vært ille! Bra det er leeenge igjen til jul. Bihule-betennelse kan være utrolig vondt og dessverre vare altfor lenge. Du har full sympati fra meg og lov til å spise så mye du vil av julebaksten! Bli-frisk-klem fra meg :-)

  SvarSlett
 13. Veldig fin kjole! Inspirerende, men hvor er tiden blitt av? Ikke tid til prosjekt til meg selv nå før jul.

  SvarSlett
 14. Skikkelig lekker kjole altså! Har sikla på det stoffet der jeg også, men det har ikke blitt noe kjøp enda. Synes det er så gøy at du poserer og leker deg litt på bildene, flott at du tør å være litt annerledes enn så mange andre her i blogglandia! :)
  God bedring og god helg! :)

  SvarSlett
 15. Wow... så kjempestilig !!! Den likte jeg også :)
  Ønsker deg en god bedring, klem.

  SvarSlett
 16. Knallfin kjole! Ser deilig ut på også, og så smart med strømpene! God bedring til deg, håper du får en friskere helg.

  SvarSlett
 17. Så knallflott kjole og jeg syntes du var en kjempestilig cowgirl jeg :)

  Ha en super lørdag :)

  SvarSlett
 18. Wow! Den va lekker :)) Og den hadde passet perfekt her opp i nord!! Da hadde vi sklidd glatt inn i reinflokkene :)) Skjønner godt du e blitt så glad i den kjolen :))Stilig med de fleece strømpene til! Ha ei trivelig helg, til tross for forkjølelse. Godbedringsklem herifra!

  SvarSlett
 19. Du er bare helt rå! Lekkert var det:)

  SvarSlett
 20. Hands up! Så fin kjole!!!
  Du ser jo råtøff ut:-)
  Hilsen -Irene-

  SvarSlett
 21. Den kjolen var kjempetøff altså, skjønner godt at du vil bruke den mye!

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails