tirsdag 6. desember 2011

Ting jeg har lyst til å lage!

Det er ikke fritt for at jeg STADIG VEKK ser ting i blogger som jeg også får lyst til å lage. Det er så mange flinke damer som lager så masse fint. 
Men så er jeg fryktelig glemsk, jeg glemmer rett og slett hvor jeg har sett det, eller hva det var jeg fikk så fryktelig lyst til å lage. Så derfor dette innlegget med  
Ting jeg har lyst til å lage!
Har du lyst til å prøve selv eller å kjøpe fra originalen er det bare å følge linken til inspirasjonskilden.

Nr. 1
Marit/'I en sving' lager de kuleste grytevotter. Jeg har prøvd meg tidliger på grytevotter, men det blei helt mislykka. Snille og kreative Marit har laget en 'How to' på hvordan man lager Monstergrytevotter. Jeg bare må få prøvd meg på den snart.


Nr. 2
Barbro/Barbros lille atelier er helt rå på å lage disse hjertene. Jeg bare MÅ få laget noen sånne hjerter snart. kanskje det blir til denne jula? Det blei ikke i fjor...
Noen av Barbro sine hjerter


Nr. 3
Solveig/ASolobabeProduct lager masse fint. Blant annet kule regntrekk til sykkelsetet. 
Må prøves til våren. 

Nr. 4
Solveig/ASolobabeProduct lager slike skjønner koselapper til babyer. Hvem har ikke opplevd at babyer plukker og fingrer med merkelappene på leiker. Selve leiken er ikke så spennende, men lappen derimot kan fingres med i evighet. Disse lappene har mange lapper å fingre med for en nysgjerrig baby. Så smart!


Nr. 5
Julestøvlett
Siden før jul i fjor har jeg hatt lyst til å lage julestøvletter. Bildet er fra julebladet Alt om  julen.  Utrolig stilig versjon av Julestrømpa, eller hva? :)

6 kommentarer:

 1. Du den babylappen var helt genial!!! Det må man jammen vurdere å lage til nye verdensborgere som kommer etterhvert :) Kjempefin!

  Mine har alle tre likt å kose med lignende da de var små babyer... nå er de bare småtroll :)

  SvarSlett
 2. Så inspirerende med et slikt innlegg! Alle håndarbeids-bloggerne burde laget slike innlegg innimellom, både for å inspirere hverandre, og for å videreformidle flinke bloggere. :)

  Man skal ikke se bort ifra at jeg lager et lignende innlegg i løpet av desember, håper det er greit! :)

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig er det greit, Anna :)
  Trollmora: Babytroll, blir småtroll, blir tenåringstroll, blir voksentroll. :D

  SvarSlett
 4. Nå har jo vi andre din liste til å inspirere oss, om vi ikke husker noe alt det vi selv har sett, og vil lage.

  Veldig fine hjerter, som jeg har lyst å lage!

  SvarSlett
 5. Hehe...jeg også har tonnevis (smule overdrivelse kanskje ;)) med ting som jeg har lyst til å lage. Derfor ble jeg kjempeglad når jeg endelig satt meg inn i Pinterest. Så lett å lagre favorittene sine der. Nå har jeg ikke holdt på der lenge, men må gå igjennom flere maskiner her hjemme under favoritter som jeg har lagret tidligere. Mye mer oversiktelig på Pinterest med bilder.

  Masse fint her da Ellen!
  Jeg har ikke helt kommet igang med denne sykarierren, men NÅR jeg kommer igang (for det skal jeg nemlig...hehe), da vil jeg prøve å sy hjertet og sykkelsetete, og kanskje føleputa...

  So long :)

  SvarSlett
 6. Så moro at grytevotten er med :) Masse spennende saker du har funnet frem da. Den julestøvletten er jo superstilig :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails