tirsdag 24. januar 2012

Reparere...? Lett som en plett!

Jeg har reparert en av buksene til Eimund. På verdens letteste vis. Med strykestoff.


Veldig irriterende med slike små hull som dette. 

Men når man bare kan stryke på slike fine stjerner, da er det ikke noe problem lenger.
Jeg har brukt strykestoff kjøpt fra LaRaLiL. Man klipper ut akkurat den figuren man ønsker. Stjerner, hjerter, hva som helst, og stryker det på stoffet.
Nå gleder jeg meg til å prøve ut strykestoffene på andre prosjekt.


:)

5 kommentarer:

 1. Hei og hå, rett før leggetid. Coolt og jaaa, kjempelett å lappe klær med strykmerker(O: Det har tom jeg fått til (O: Tro det eller ei (O: Mange fine og koselige bilder i bloggen din. Har tittet og lest. Nydelige kjoler, gutta som har spillekveld, og en som får kos fra mamma. Trivelige, lune og varme bilder som forteller om en fin familie i vekst. Kos kos

  SvarSlett
 2. Det ble jo kjempefint! Og så enkelt med ferdig strykestoff! Det kjente jeg ikke til.

  Om man gidder å legge litt mer arbeid i det så kan man jo lage egne merker, eller stryke på stoff med applikasjonsvlieselin og sy rundt.

  Jeg har beskrevet et lite prosjekt jeg hadde her: http://maten-livet.blogspot.com/2012/01/merkelapper-hvordan-lage-dem-selv.html

  SvarSlett
 3. Strykestoff er genialt og enkelt, men det hender at det løsner litt etter bruk og ikke minst vask... Har brukt det på bl.a. olabukser, og det hender at jeg må til med en liten søm eller 5 etter en stund uansett. Men da er jo alt lappn på plass, og det blir enklere allikevel!

  Vinterbrudkjolen din var nydelig!!

  SvarSlett
 4. Kan forestille meg at det forsvinner ett og annet bukse-kne hos deg:) Herlig med friske og raske gutter i full aktivitet og lek!
  Klem Beate

  SvarSlett
 5. Det ble jo supert :) Tøft med stjerner også da :)

  SvarSlett

Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails